Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Robotgressklipper for opptil 1000 m² med smart vanningssystem

Gardena Smart System Set

  Art.nr: 241215
  • For gressplener opptil 1000 m²
  • 2,1 Ah-batteri
  • Klarer helning på opptil 20 %
  • Sensor, vannkontroll og gateway inkludert

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Robotgressklipper for opptil 1000 m²

Bruk fritiden til å slappe av

Len deg tilbake og nyt hagen! Robotgressklipperen tar seg av gressklippingen. Gressrestene hakkes opp og blir liggende i plenen som naturlig gjødsel. Dette fremmer god vekst og sparer dyrebar tid som du kan bruke på andre ting.

SensorControl og EasyPassage

GARDENA SILENO+ tenker selv. Den er utstyrt med SensorControl-teknologi, som registrerer hvor mye plenen vokser og tilpasser aktiviteten deretter.

EasyPassage-funksjonen gjør at plenen klippes perfekt selv på smale områder, uten å etterlate spor. 

Fra den sendes informasjonen til Smart Water kontroll som er koblet til hageslangen din og kan starte og stoppe vanning av blomsterhagen. Gatewayen kobles til routeren og kommuniserer med både vanningssystemet og robotgressklipperen. Via den tilknyttede mobile appen Gardena Smart System kan du kontrollere systemet, se status og administrere innstillingene fra smarttelefonen eller nettbrettet – hvor enn du er.

Kontroller hagen fra mobilen

Hold orden på hagen fra kjøkkenet, bussen eller solsengen. Dette settet inneholder Gardena kit for automatisk vanning av hagen din. Den består av en smart sensor for å blomsterbeddet. Den måler jordfuktighet, lysstyrke og omgivelsestemperatur og sender informasjonen til systemets Gateway.

Mobilen er ikke inkludert, men fungerer som illustrasjon.

241215 Gardena Gardena Smart System Set 19100-24 Robotgressklipper for opptil 1000 m² *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Bruk fritiden til å slappe av Len deg tilbake og nyt hagen! Robotgressklipperen tar seg av gressklippingen. Gressrestene hakkes opp og blir liggende i plenen som naturlig gjødsel. Dette fremmer god vekst og sparer dyrebar tid som du kan bruke på andre ting. SensorControl og EasyPassage GARDENA SILENO+ tenker selv. Den er utstyrt med SensorControl-teknologi, som registrerer hvor mye plenen vokser og tilpasser aktiviteten deretter.EasyPassage-funksjonen gjør at plenen klippes perfekt selv på smale områder, uten å etterlate spor.  Fra den sendes informasjonen til Smart Water kontroll som er koblet til hageslangen din og kan starte og stoppe vanning av blomsterhagen. Gatewayen kobles til routeren og kommuniserer med både vanningssystemet og robotgressklipperen. Via den tilknyttede mobile appen Gardena Smart System kan du kontrollere systemet, se status og administrere innstillingene fra smarttelefonen eller nettbrettet – hvor enn du er. Kontroller hagen fra mobilen Hold orden på hagen fra kjøkkenet, bussen eller solsengen. Dette settet inneholder Gardena kit for automatisk vanning av hagen din. Den består av en smart sensor for å blomsterbeddet. Den måler jordfuktighet, lysstyrke og omgivelsestemperatur og sender informasjonen til systemets Gateway. Mobilen er ikke inkludert, men fungerer som illustrasjon. Robotgressklipper 14990 NOK 14990 NewCondition Discontinued
  1. Hjem og fritid
  2. Hage
  3. Robotgressklipper