Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Stillfaren robotgressklipper med stor kapasitet

Gardena Sileno Life 1000

  Art.nr: 1007446
 • Klippehøyde: 20 til 50 mm
 • Klippebredde: 22 cm
 • Automatisk ladesystem
 • Klarer hellinger på opptil 30%

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

12 390,-

Delbetal fra 1 078,- Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Plenpleie kan være så enkelt! Takket være SensorCut System lager ikke Gardena Sileno Life striper i gressplenen, men sørger for et balansert klippemønster og en perfekt vedlikeholdt plen. Den er egnet for plenområder på opptil 1000 m², og klarer hellinger opptil 30% og smale passasjer uten problem. Gardena Sileno Life jobber i all slags vær, og er så stille at den knapt kan høres.

Perfekt velpleid plen

Presisjonsbladene klipper gresset perfekt. Takket være SensorCut-systemet lager ikke Gardena Sileno Life striper i plenen. Klippehøyden kan lett justeres uten bruk av verktøy.

Uanstrengt glede

Løft opp føttene og nyt hagen din! Robotgressklipperen din vil ta seg av plenen. Det klipte gresset forblir på plenen som naturlig gjødsel. Dette fremmer god vekst og sparer verdifull tid som du kan bruke på deg selv.

Enkel installasjon

En programmeringsassistent veileder deg gjennom den menyen, og etter innføring av plenstørrelsen og foretrukne klippetider kalkulerer den en klippeplan. Komplekse beregninger og programmering er ikke nødvendig. Klippeplanen kan endres individuelt og justeres om nødvendig.

Ideell for middels store og komplekse hageområder

Gardena Sileno Life klipper plenområder på opptil 1000 kvadratmeter helt automatisk, stripefritt og jevnt. Den styrer gjennom smale passasjer uten problemer. Ladestasjonen kan også fleksibelt plasseres nesten hvor som helst.

Garantert enkel rengjøring

Gardena Sileno Life er konstruert slik at det er lett å fjerne smuss på kniver og hjul, støv og gressrester med hageslangen.

Maksimal sikkerhet

Begrensningskabelen bestemmer klippeområdet slik at robotgressklipperen bare klipper innenfor de angitte områdene. En følsom kollisjonssensor sørger for at robotgressklipperen ikke stoppes av hindringer i hagen. Når klipperen løftes, stopper knivene umiddelbart, og dermed forhindres skader.

Se også

(2 stk)
 • Perfekt til mindre plener opp til 2000m²
 • Klippehøyde 30-60 mm
 • Klippebredde 220 mm

15 990,-

Se også

(2 stk)
 • Perfekt til mindre plener opp til 2000m²
 • Klippehøyde 30-60 mm
 • Klippebredde 220 mm

15 990,-

1007446 Gardena Gardena Sileno Life 1000 15102-24 Plenpleie kan være så enkelt! Takket være SensorCut System lager ikke Gardena Sileno Life striper i gressplenen, men sørger for et balansert klippemønster og en perfekt vedlikeholdt plen. Den er egnet for plenområder på opptil 1000 m², og klarer hellinger opptil 30% og smale passasjer uten problem. Gardena Sileno Life jobber i all slags vær, og er så stille at den knapt kan høres. Perfekt velpleid plen Presisjonsbladene klipper gresset perfekt. Takket være SensorCut-systemet lager ikke Gardena Sileno Life striper i plenen. Klippehøyden kan lett justeres uten bruk av verktøy. Uanstrengt glede Løft opp føttene og nyt hagen din! Robotgressklipperen din vil ta seg av plenen. Det klipte gresset forblir på plenen som naturlig gjødsel. Dette fremmer god vekst og sparer verdifull tid som du kan bruke på deg selv. Enkel installasjon En programmeringsassistent veileder deg gjennom den menyen, og etter innføring av plenstørrelsen og foretrukne klippetider kalkulerer den en klippeplan. Komplekse beregninger og programmering er ikke nødvendig. Klippeplanen kan endres individuelt og justeres om nødvendig. Ideell for middels store og komplekse hageområder Gardena Sileno Life klipper plenområder på opptil 1000 kvadratmeter helt automatisk, stripefritt og jevnt. Den styrer gjennom smale passasjer uten problemer. Ladestasjonen kan også fleksibelt plasseres nesten hvor som helst. Garantert enkel rengjøring Gardena Sileno Life er konstruert slik at det er lett å fjerne smuss på kniver og hjul, støv og gressrester med hageslangen. Maksimal sikkerhet Begrensningskabelen bestemmer klippeområdet slik at robotgressklipperen bare klipper innenfor de angitte områdene. En følsom kollisjonssensor sørger for at robotgressklipperen ikke stoppes av hindringer i hagen. Når klipperen løftes, stopper knivene umiddelbart, og dermed forhindres skader. Robotgressklipper 5 1 12390 NOK 12390 NewCondition InStock
 1. Hjem og fritid
 2. Hage
 3. Robotgressklipper