Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

2-i-1: gresstrimmer og kantklipper

WORX Grästrimmer WG163E.9

  Art.nr: 1007735
 • 2-i-1: gresstrimmer og kantklipper
 • Trimmerdiameter: 30 cm
 • Batteri og lader kjøpes separat
 • Skjærehodet kan dreies opptil 90°
 • Håndtak og teleskopskaft

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

En trådløs gresstrimmer som klipper gresset der gressklipperen ikke kommer, for å få rette og fine kanter rundt blomstene med WORX WG163E.9. Skjærehodet kan dreies opptil 90° for å kunne trimme steder det er vanskelig å komme til på. Takket være justerbart håndtak og teleskopskaft kan Worx gresstrimmer stilles inn individuelt – for maksimal komfort og kontrollert arbeid.

Batteri og lader kjøpes separat. 

Egenskaper 

 • 2-i-1: Gresstrimmer og kantklipper 
 • Automatisk forlenging av trimmertråden ved oppstart og forlenging etter behov ved å trykke på en knapp 
 • Trimmerhode som kan justeres med 90° 
 •  Justerbart håndtak og teleskopskaft 
 • Bøyle som beskytter plantene 
 • 20 V Worx Powershare System – Bruk batteriet ditt med alle 20 V Worx Powershare-apparater  

Worx PowerShare

Med Worx PowerShare får du akkurat det du leter etter. Resten kan du spare: penger. For et Worx PowerShare-batteri er kompatibelt med hvert enkelt Worx PowerShare elektro- og hvert enkelt Worx PowerShare-hageverktøy. 
Batteri og lader er ikke inkludert. 

1007735 WORX WORX Grästrimmer WG163E.9 WG163E.9 En trådløs gresstrimmer som klipper gresset der gressklipperen ikke kommer, for å få rette og fine kanter rundt blomstene med WORX WG163E.9. Skjærehodet kan dreies opptil 90° for å kunne trimme steder det er vanskelig å komme til på. Takket være justerbart håndtak og teleskopskaft kan Worx gresstrimmer stilles inn individuelt – for maksimal komfort og kontrollert arbeid. Batteri og lader kjøpes separat.  Egenskaper  2-i-1: Gresstrimmer og kantklipper Automatisk forlenging av trimmertråden ved oppstart og forlenging etter behov ved å trykke på en knapp  Trimmerhode som kan justeres med 90°  Justerbart håndtak og teleskopskaft  Bøyle som beskytter plantene 20 V Worx Powershare System – Bruk batteriet ditt med alle 20 V Worx Powershare-apparater   Worx PowerShare Med Worx PowerShare får du akkurat det du leter etter. Resten kan du spare: penger. For et Worx PowerShare-batteri er kompatibelt med hvert enkelt Worx PowerShare elektro- og hvert enkelt Worx PowerShare-hageverktøy. Batteri og lader er ikke inkludert.  Kantklipper 4,8 4 499 NOK 499 NewCondition InStock
 1. Hjem & Fritid
 2. Hage
 3. Kantklipper