Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Praktisk pakke for hagearbeid

Black & Decker 4 Digging Tools & Kneeling Pad

  Art.nr: 232519
  • Rake og to spader
  • Skumgummiunderlag
  • Solid konstruksjon med soft grip-håndtak

Internett

Ikke på lager. (Utgående modell)

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Komplett kit med hageredskap for å plante og fjerne ugress i hagen eller på uteplassen. I pakken følger det med en rake med tette og lange armer som lar deg fjerne ugress og småstein. Videre følger det med en såspade og hagespade. I tillegg får du en myk skumgummiplate du kan sette knærne på når du jobber, slik at ikke klærne dine blir skittne. 

Verktøyene er laget i solid stål lakkede overflater. Håndtaket har en softgrip-håndtak med hull for opphenging.

232519 Black & Decker Black & Decker 4 Digging Tools & Kneeling Pad 33821 Komplett kit med hageredskap for å plante og fjerne ugress i hagen eller på uteplassen. I pakken følger det med en rake med tette og lange armer som lar deg fjerne ugress og småstein. Videre følger det med en såspade og hagespade. I tillegg får du en myk skumgummiplate du kan sette knærne på når du jobber, slik at ikke klærne dine blir skittne. Verktøyene er laget i solid stål lakkede overflater. Håndtaket har en softgrip-håndtak med hull for opphenging. Hagetilbehør 99 NOK 99 NewCondition Discontinued
  1. Hjem og fritid
  2. Hage
  3. Hagetilbehør