Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Gasstenner med synlig gassnivå

Bic Megalighter Design

  Art.nr: 248625
  • Kan tende opp til 750 ganger
  • Barnesikring
  • Opphengskrok

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Megalighter fra BIC er en gasstenner som har alle de praktiske mulighetene du vil ha med en tenner. Den 6 cm lange halsen gjør det enkelt å tenne alt fra stearinlys til grillen. Megalighter har et ergonomisk grep med en stor knapp og barnesikring for å hindre små hender som ved et uhell kan tenne en flamme.

BIC Megalighter har en uttrekkbar krok for oppheng og synlig gassnivå, slik at du kontinuerlig ser hvor mye det gjenstår.

Lighteren er kvalitetsprøvd i over 50 kvalitetstester og kan tennes opp til 750 ganger.

248625 Bic Bic Megalighter Design 918777 Megalighter fra BIC er en gasstenner som har alle de praktiske mulighetene du vil ha med en tenner. Den 6 cm lange halsen gjør det enkelt å tenne alt fra stearinlys til grillen. Megalighter har et ergonomisk grep med en stor knapp og barnesikring for å hindre små hender som ved et uhell kan tenne en flamme.BIC Megalighter har en uttrekkbar krok for oppheng og synlig gassnivå, slik at du kontinuerlig ser hvor mye det gjenstår.Lighteren er kvalitetsprøvd i over 50 kvalitetstester og kan tennes opp til 750 ganger. Hage 10 NOK 10 NewCondition Discontinued
  1. Hjem & Fritid
  2. Hage