Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Tresidig grillbørste for rene grillrister

Weber 3-Sided Grill Brush 30cm

  Art.nr: 1006341
  • Lengde: 30 cm
  • Bredt børstehode for store overflater
  • Tykk og slitesterk børste i rustfritt stål
  • Ergonomisk håndtak med løkke for oppheng

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Med Webers tresidige grillbørste får du raskt og effektivt en ren grillrist som forhindrer at gårsdagens biffmiddag ødelegger for dagens grilling. Den letthåndterlige grillbørsten har en lengde på 30 cm og har et bredt børstehode med slitesterke børster i rustfritt stål som gjør at du raskt og lett kan rengjøre store overflater.

Det ergonomiske utformede håndtaket gir deg full kontroll når du rengjør sølete grillrister og den praktiske løkken gjør at du enkelt kan henge grillbørsten ved siden av grillen mellom bruk. Bruk grillbørstens kortsider for å gå bort matrester mellom ristene.

1006341 1006341 Weber Weber 3-Sided Grill Brush 30cm 6494 Med Webers tresidige grillbørste får du raskt og effektivt en ren grillrist som forhindrer at gårsdagens biffmiddag ødelegger for dagens grilling. Den letthåndterlige grillbørsten har en lengde på 30 cm og har et bredt børstehode med slitesterke børster i rustfritt stål som gjør at du raskt og lett kan rengjøre store overflater. Det ergonomiske utformede håndtaket gir deg full kontroll når du rengjør sølete grillrister og den praktiske løkken gjør at du enkelt kan henge grillbørsten ved siden av grillen mellom bruk. Bruk grillbørstens kortsider for å gå bort matrester mellom ristene. Weber grilltilbehør 4,3 24 149 NOK 149 NewCondition InStock
  1. Hjem og fritid
  2. Grill
  3. Weber
  4. Weber grilltilbehør