Pizzastein for ekstra god pizza med sprø bunn

Day Pizzasten med hållare 33 cm

  Art.nr: 1013014
  • 33 cm i diameter
  • Håndtak i metall
  • Nydelig pizza med perfekt bunn

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Stek en ordentlig god pizza med sprø bunn med Day pizzasten som fordeler varmen jevnt og sørger for at overflødig fukt fordamper fra deigen. Den har en diameter på 33 cm og avtakbart metallhåndtak som gjør det enkelt å flytte og servere direkte fra steinen på spisebordet. Et "must" for alle pizzaelskere!

Hvorfor pizzastein?

Den største grunnen til å bruke en pizzastein er at den fordeler varmen jevnt og sørger for at overflødig fukt fordamper fra deigen så bunnen blir sprø. Den kan brukes i ovnen og på grillen. 

Bruksanvisning for pizzasteiner

En pizzastein skal være varm før man legger pizzaen på. Varm den i stekeovn i ca. 30–45 minutter eller på grillen mellom 15–30 minutter. Steinen holder på varmen og kjøles ikke mye ned av en kald pizzabunn. Bruker du pizzasteinen på grillen skal du holde grillen på høy temperatur, og om du bruker kullgrill kan du med fordel fordele kullet i en ring under steinen.

Kjøper du takeout-pizza kan du varme opp steinen i stekeovnen og servere pizzaen på denne. Det holder pizzaen varm og gir en sprøere bunn. Digg!

En pizzastein kan med fordel også brukes til brødbaking for å få sprø og deilig skorpe. Får vann i munnen av å tenke på det, sant?

Anbefalt tilbehør

(3 stk)
  • Gjør det enkelt å kutte pizzastykker
  • Sikker håndtering
  • Rustfritt stål

49,-

1013014 Day Day Pizzasten med hållare 33 cm 761500 Stek en ordentlig god pizza med sprø bunn med Day pizzasten som fordeler varmen jevnt og sørger for at overflødig fukt fordamper fra deigen. Den har en diameter på 33 cm og avtakbart metallhåndtak som gjør det enkelt å flytte og servere direkte fra steinen på spisebordet. Et "must" for alle pizzaelskere! Hvorfor pizzastein? Den største grunnen til å bruke en pizzastein er at den fordeler varmen jevnt og sørger for at overflødig fukt fordamper fra deigen så bunnen blir sprø. Den kan brukes i ovnen og på grillen.  Bruksanvisning for pizzasteiner En pizzastein skal være varm før man legger pizzaen på. Varm den i stekeovn i ca. 30–45 minutter eller på grillen mellom 15–30 minutter. Steinen holder på varmen og kjøles ikke mye ned av en kald pizzabunn. Bruker du pizzasteinen på grillen skal du holde grillen på høy temperatur, og om du bruker kullgrill kan du med fordel fordele kullet i en ring under steinen. Kjøper du takeout-pizza kan du varme opp steinen i stekeovnen og servere pizzaen på denne. Det holder pizzaen varm og gir en sprøere bunn. Digg! En pizzastein kan med fordel også brukes til brødbaking for å få sprø og deilig skorpe. Får vann i munnen av å tenke på det, sant? Pizzaovn og pizzastein 4 1 249 NOK 249 NewCondition InStock
  1. Hjem og fritid
  2. Grill
  3. Pizzaovn og pizzastein