Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Stor kullgrill med termometer og smart pizzainnsats

Austin and Barbeque AABQ Charcoal 57cm and Pizzakit

  Art.nr: 1010099
 • 57 cm i diameter
 • Termometer i rustfritt stål
 • Pizzainnsats og pizzastein
 • Praktisk askeoppsamler
 • Ben i rustfritt stål

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Nyt herlige grillmåltider og uforglemmelige sommerfester med denne store kullgrillen fra Austin and Barbeque. Grillen har emaljert lokk og bunn, som sørger for lang levetid og enkel rengjøring. Det innebygde termometeret i rustfritt stål gir deg full kontroll over resultatet, mens en praktisk askeoppsamler gjør rengjøringen enkel mellom bruk. Grillen leveres i tillegg med pizzainnsats og pizzastein, slik at du kan tilberede mesterlige, steinbakte pizzaer hjemme i din egen hage. Samtidig byr den på praktiske ventiler, slitesterke hjul, stabile ben i rustfritt stål og en grillflate med en diameter på 54 cm.

Pizzainnsats og -stein

Hvor vidunderlig er det ikke å kunne lage sine egne steinovnsbakte pizzaer? Ikke bare går det kjapt å steke pizza i skreddersydd pizzainnsats, men hver pizza får en sprøhet og aroma man aldri kan gjenskape i stekeovnen. Den inkluderte pizzasteinen har en diameter på 29 cm og sørger for uforglemmelig smak og tekstur på hver eneste pizza du lager. Når du er i humør for mer tradisjonell grillmat, kan du selvfølgelig legge pizzainnsatsen til side og grille klassisk.

Grillen har en diameter på 57 cm og leveres med pizzastein.

Grillrist i krom med stor grillflate

Kullgrillen fra Austin and Barbeque byr på en stor grillflate. Med en diameter på 54 cm har grillristen god plass til saftig kjøtt og grønt når du inviterer til ny grillfest. Mer enn nok grillflate til å servere venner og familie med praktfulle grillretter. Den slitesterke krombelagte grillristen er lett å rengjøre, mens grillens praktiske kullrister fungerer både for direkte og indirekte grilling med briketter så vel som kull. 

Kullgrillen har solide grillrister i krombelagt stål.

Integrert termometer

Nøkkelen til en vellykket grillopplevelse er å kunne kontrollere varmen. Denne grillen leveres med et integrert, stilrent og opphøyd termometer i rustfritt stål. Termometeret er montert på lokket på grillen, og gir deg full kontroll over temperaturen mens du griller. Naturligvis kan du justere temperaturen underveis ved hjelp av grillens ventiler.

Brikettgrillen har et integrert termometer i det emaljerte lokket.

Robust konstruksjon

Askeoppsamleren under grillen gjør det lett å bli klar til neste grilløkt. Løft oppsamleren ut, tøm den et egnet sted og sett den inn igjen. Slik får du alltid en ren og velstelt grill til neste gangs bruk.

Bena er i rustfritt stål og sørger for at grillen står stabilt på alle underlag. De to slitesterke hjulene gjør at grillen er enkel å flytte rundt på terrassen eller i hagen, alt etter hvor du finner mest sol eller best selskap. Det gjør den også enkel å rydde bort i bod eller garasje når grillfesten over.

To hjul, ben i rustfritt stål og praktisk askeoppsamler gjør grillen praktisk å vedlikeholde.

Egenskaper

 • Emaljert lokk og bunn
 • Pizzainnsats og -stein inkludert
 • Integrert termometer
 • Ben i rustfritt stål
 • Grillrister i krom
 • Kullrister

Spesifikasjoner

 • Grill, diameter: 57 cm
 • Grillflate, diameter: 54 cm
 • Pizzastein, diameter: 29 cm
 • Pizzastein, makstemp.: 600°
 • Grillhøyde: 80 cm
 • Mål: 72 x 58 x 124 cm

Se også

Enda større grillflate

(4 stk)
 • 66 cm i diameter
 • Termometer i rustfritt stål
 • Pizzainnsats og pizzastein

1 490,-

Se også

Enda større grillflate

(4 stk)
 • 66 cm i diameter
 • Termometer i rustfritt stål
 • Pizzainnsats og pizzastein

1 490,-

1010099 Austin and Barbeque Austin and Barbeque AABQ Charcoal 57cm and Pizzakit 22022L Nyt herlige grillmåltider og uforglemmelige sommerfester med denne store kullgrillen fra Austin and Barbeque. Grillen har emaljert lokk og bunn, som sørger for lang levetid og enkel rengjøring. Det innebygde termometeret i rustfritt stål gir deg full kontroll over resultatet, mens en praktisk askeoppsamler gjør rengjøringen enkel mellom bruk. Grillen leveres i tillegg med pizzainnsats og pizzastein, slik at du kan tilberede mesterlige, steinbakte pizzaer hjemme i din egen hage. Samtidig byr den på praktiske ventiler, slitesterke hjul, stabile ben i rustfritt stål og en grillflate med en diameter på 54 cm. Pizzainnsats og -stein Hvor vidunderlig er det ikke å kunne lage sine egne steinovnsbakte pizzaer? Ikke bare går det kjapt å steke pizza i skreddersydd pizzainnsats, men hver pizza får en sprøhet og aroma man aldri kan gjenskape i stekeovnen. Den inkluderte pizzasteinen har en diameter på 29 cm og sørger for uforglemmelig smak og tekstur på hver eneste pizza du lager. Når du er i humør for mer tradisjonell grillmat, kan du selvfølgelig legge pizzainnsatsen til side og grille klassisk. Grillrist i krom med stor grillflate Kullgrillen fra Austin and Barbeque byr på en stor grillflate. Med en diameter på 54 cm har grillristen god plass til saftig kjøtt og grønt når du inviterer til ny grillfest. Mer enn nok grillflate til å servere venner og familie med praktfulle grillretter. Den slitesterke krombelagte grillristen er lett å rengjøre, mens grillens praktiske kullrister fungerer både for direkte og indirekte grilling med briketter så vel som kull.  Integrert termometer Nøkkelen til en vellykket grillopplevelse er å kunne kontrollere varmen. Denne grillen leveres med et integrert, stilrent og opphøyd termometer i rustfritt stål. Termometeret er montert på lokket på grillen, og gir deg full kontroll over temperaturen mens du griller. Naturligvis kan du justere temperaturen underveis ved hjelp av grillens ventiler. Robust konstruksjon Askeoppsamleren under grillen gjør det lett å bli klar til neste grilløkt. Løft oppsamleren ut, tøm den et egnet sted og sett den inn igjen. Slik får du alltid en ren og velstelt grill til neste gangs bruk.Bena er i rustfritt stål og sørger for at grillen står stabilt på alle underlag. De to slitesterke hjulene gjør at grillen er enkel å flytte rundt på terrassen eller i hagen, alt etter hvor du finner mest sol eller best selskap. Det gjør den også enkel å rydde bort i bod eller garasje når grillfesten over. Egenskaper Emaljert lokk og bunnPizzainnsats og -stein inkludertIntegrert termometerBen i rustfritt stålGrillrister i kromKullrister Spesifikasjoner Grill, diameter: 57 cmGrillflate, diameter: 54 cmPizzastein, diameter: 29 cmPizzastein, makstemp.: 600°Grillhøyde: 80 cmMål: 72 x 58 x 124 cm Kullgrill 3 4 990 NOK 990 NewCondition InStock
 1. Hjem og fritid
 2. Grill
 3. Kullgrill