Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Unik kamadogrill til grilling, steking og røyking

Austin and Barbeque AABQ Kamado 21,6"

  Art.nr: 249489
  • 47 cm grillflate
  • Håndtak og sidebord av bambus
  • Grill, ovn og røykeovn i én
  • En bedre smaksopplevelse
  • Tåler temperaturer på opptil 1000 °C

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
5 990,-

Delbetal fra 544,- Info

Austin & Barbeque AABQ 5.0 Kamado
Unik kamadogrill til grilling, steking og røyking

5 990,-


  • pris: 7 980,-
Legg pakken i handlevognen
Austin & Barbeque AABQ 5.0 Kamado
Unik kamadogrill til grilling, steking og røyking

5 990,-


  • pris: 7 480,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Austin and Barbeque AABQ 5.0 Kamado

Austin & Barbeque AABQ 5.0 Kamado er en keramisk grill med optimal varmeisolering og effektivitet. Utformingen og materialene gjør at man enkelt kan holde en svært lav eller veldig høy temperatur i den. Dette gjør en keramisk grill ypperlig til både grilling, steking og røyking.

En bedre smaksopplevelse

En keramisk grill som AABQ 5.0 Kamado gjør at råvarene beholder saftigheten på en helt annen måte enn med en tradisjonell grill, siden den ikke krever høy luftsirkulasjon gjennom grillen. Takket være grillens størrelse, kan du holde en så lav temperatur som 100°. Dette gjør den perfekt til å tilberede retter som for eksempel folkefavoritten pulled pork, eller til å røyke kjøtt og fisk. Og siden kamadogrillen er såpass godt isolert, åpner det muligheter for herlige grillopplevelser hele året – også i Norge. 

Historien bak kamadogrilling

Kamadogrilling har blitt utført i tusenvis av år. Man har funnet over 3000 år gamle kamadolevninger i Kina, som på den tiden produserte griller av leire. Den populære etterfølgeren «kamado» kommer fra Japan, og har samme betydning som «ovn» på japansk. Etter hvert som teknologien har forbedret seg, har også materialvalgene endret seg. I dag produseres de fleste grillene av keramikk, siden keramikk tåler ild over en veldig lang periode og er samtidig utrolig varmeisolerende. Disse portable kamadogrillene kalles egentlig «mushikamado» i Japan, men blir i Vesten kalt kamado på folkemunne.

Helt selvrensende

En kamadogrill er i prinsippet helt selvrensende. Høy varme og massiv keramisk konstruksjon gjør at varmen effektivt isoleres, slik at man kan grille lenge med bare en liten mengde grillkull. Om du synes grillen din virker skitten så kan du varme den opp til minst 260 °C i minimum 30 minutter. Eventuelle matrester vil da forbrennes, og grillen blir fin igjen til neste gangs bruk. Husk at du ikke skal bruke vann og såpeprodukter for å rengjøre innsiden av grillen.

Billigere i bruk i lengden

En kamadogrill er laget for å vare lenge. Skikkelig lenge. Og det kommer den også til å gjøre, så lenge man passer på den med riktig vedlikehold. Dermed slipper du å kjøpe en ny grill annethvert år. Til og med godt trekull – som gjerne koster en slant – kan med denne grillen tennes på nytt etter det har slukket. 

Kom i gang med din egen kamadogrill 

Skal du røyke i grillen, såkalt low and slow, er det viktig at du aller først fjerner gammel aske. Dette fordi grillen skal kunne puste riktig. Når du deretter tenner grillen, åpner du ventilen på maks. Når du har fått en grå hinne på grillkullet, justerer du ventilen etter hvordan og hva du skal grille. Videre instrukser finner du i den inkluderte bruksanvisningen.

Vær oppmerksom på at du aldri skal bruke tennvæske eller lignende i en kamadogrill. Disse væskene setter seg i keramikken, gir dårlig bismak og kan føre til grillen sprekker. Bruk heller ikke briketter, siden disse inneholder tilsetningsstoffer som fungerer dårlig med keramikk.

Etter de første gangene du griller, kan det forekomme noe krakelering av keramikken, som er mest merkbart på blanke overflater. Dette er helt normalt og påvirker på ingen måte grillens ytelse. 

Spesifikasjoner

  • 47 cm grillflate
  • Integrert termometer i lokket
  • Støpejernsventil i lokket
  • 2 stk. sidebord av bambus
  • Tåler temperaturer på opptil 1000 °C
  • Understell i rustfritt stål
  • Mål: 130 x 73 x 122 cm
  • Vekt: 77 kg
  • Forpakningsvekt: 90 kg

Inkludert

  • Kamadogrill
  • Understell
  • Sidebord
  • Matlagingsrist
  • Ildboks
  • Støpejernsrist
  • Varmereflektor
  • Monteringsanvisning
  • Bruksanvisning

NB: SLANGE OG REGULATOR ER IKKE INKLUDERT OG MÅ KJØPES SEPARAT. 

249489 Austin and Barbeque Austin and Barbeque AABQ Kamado 21,6" Austin and Barbeque AABQ 5.0 Kamado Austin & Barbeque AABQ 5.0 Kamado er en keramisk grill med optimal varmeisolering og effektivitet. Utformingen og materialene gjør at man enkelt kan holde en svært lav eller veldig høy temperatur i den. Dette gjør en keramisk grill ypperlig til både grilling, steking og røyking. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> En bedre smaksopplevelse En keramisk grill som AABQ 5.0 Kamado gjør at råvarene beholder saftigheten på en helt annen måte enn med en tradisjonell grill, siden den ikke krever høy luftsirkulasjon gjennom grillen. Takket være grillens størrelse, kan du holde en så lav temperatur som 100°. Dette gjør den perfekt til å tilberede retter som for eksempel folkefavoritten pulled pork, eller til å røyke kjøtt og fisk. Og siden kamadogrillen er såpass godt isolert, åpner det muligheter for herlige grillopplevelser hele året – også i Norge.  Historien bak kamadogrilling Kamadogrilling har blitt utført i tusenvis av år. Man har funnet over 3000 år gamle kamadolevninger i Kina, som på den tiden produserte griller av leire. Den populære etterfølgeren «kamado» kommer fra Japan, og har samme betydning som «ovn» på japansk. Etter hvert som teknologien har forbedret seg, har også materialvalgene endret seg. I dag produseres de fleste grillene av keramikk, siden keramikk tåler ild over en veldig lang periode og er samtidig utrolig varmeisolerende. Disse portable kamadogrillene kalles egentlig «mushikamado» i Japan, men blir i Vesten kalt kamado på folkemunne. Helt selvrensende En kamadogrill er i prinsippet helt selvrensende. Høy varme og massiv keramisk konstruksjon gjør at varmen effektivt isoleres, slik at man kan grille lenge med bare en liten mengde grillkull. Om du synes grillen din virker skitten så kan du varme den opp til minst 260 °C i minimum 30 minutter. Eventuelle matrester vil da forbrennes, og grillen blir fin igjen til neste gangs bruk. Husk at du ikke skal bruke vann og såpeprodukter for å rengjøre innsiden av grillen. Billigere i bruk i lengden En kamadogrill er laget for å vare lenge. Skikkelig lenge. Og det kommer den også til å gjøre, så lenge man passer på den med riktig vedlikehold. Dermed slipper du å kjøpe en ny grill annethvert år. Til og med godt trekull – som gjerne koster en slant – kan med denne grillen tennes på nytt etter det har slukket.  Kom i gang med din egen kamadogrill  Skal du røyke i grillen, såkalt low and slow, er det viktig at du aller først fjerner gammel aske. Dette fordi grillen skal kunne puste riktig. Når du deretter tenner grillen, åpner du ventilen på maks. Når du har fått en grå hinne på grillkullet, justerer du ventilen etter hvordan og hva du skal grille. Videre instrukser finner du i den inkluderte bruksanvisningen. Vær oppmerksom på at du aldri skal bruke tennvæske eller lignende i en kamadogrill. Disse væskene setter seg i keramikken, gir dårlig bismak og kan føre til grillen sprekker. Bruk heller ikke briketter, siden disse inneholder tilsetningsstoffer som fungerer dårlig med keramikk. Etter de første gangene du griller, kan det forekomme noe krakelering av keramikken, som er mest merkbart på blanke overflater. Dette er helt normalt og påvirker på ingen måte grillens ytelse.  Spesifikasjoner 47 cm grillflateIntegrert termometer i lokketStøpejernsventil i lokket2 stk. sidebord av bambusTåler temperaturer på opptil 1000 °CUnderstell i rustfritt stålMål: 130 x 73 x 122 cmVekt: 77 kgForpakningsvekt: 90 kg Inkludert KamadogrillUnderstellSidebordMatlagingsristIldboksStøpejernsristVarmereflektorMonteringsanvisningBruksanvisning NB: SLANGE OG REGULATOR ER IKKE INKLUDERT OG MÅ KJØPES SEPARAT.  Kamado - keramisk grill 3,6 10 5990 NOK 5990 NewCondition InStock
  1. Hjem og fritid
  2. Grill
  3. Kamado - keramisk grill