Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Grillmatte som beskytten flaten under grillen

Weber Floor Protection Mat

  Art.nr: 1010504
  • Størrelse: 120 x 80 cm
  • Enkel å rengjøre
  • Værbestandig
  • Antibakteriell
  • Fri for BPA og ftalat

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Plasser grillen på gulvmatten for å beskytten flaten under grillen mot fett, mat og andre elementer. Det tunge materialet tåler høy varme og er laget av værbestandig og antibakterielt materialet. Overflaten er laget av 100% polypropylen og baksiden er laget av PVC gummi som er BPA-fri. 

Grillmatten har en størrelse på 120 x 80 cm, og er ikke det stort nok kan du komplementere med en til. Den er 100% resirkulerbar. 

1010504 Weber Weber Floor Protection Mat 17897 Plasser grillen på gulvmatten for å beskytten flaten under grillen mot fett, mat og andre elementer. Det tunge materialet tåler høy varme og er laget av værbestandig og antibakterielt materialet. Overflaten er laget av 100% polypropylen og baksiden er laget av PVC gummi som er BPA-fri.  Grillmatten har en størrelse på 120 x 80 cm, og er ikke det stort nok kan du komplementere med en til. Den er 100% resirkulerbar.  Grilltilbehør 349 NOK 349 NewCondition InStock
  1. Hjem & Fritid
  2. Grill
  3. Grilltilbehør