Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Termometer med WiFi for optimal innsidetemperatur

Austin and Barbeque AABQ Wifi Food Thermometer

  Art.nr: 1006368
 • Måler fra -30 °C til 300 °C
 • Rask responstid på 4–6 sekunder
 • Apptilkoblet grilltermometer
 • Magnetisk bakside
 • Oppladbart batteri

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

AABQ WiFi Food Thermometer er et perfekt hjelpemiddel får både grillentusiasten og hobbygrilleren som vil få til perfekte, grillede råvarer med optimal innsidetemperatur. Still inn ønsket innsidetemperatur på termometeret og stikk inn målepinnen i råvaren for å siden få beskjed når kjøttet har oppnådd den ønskede temperaturen.

Du kan også koble termometeret til ditt WiFi og følge med på temperaturen via din smarttelefon gjennom en app - perfekt når du vil omgås med gjestene dine samtidig som du grillen den perfekte kjøttbiten.

Termometeret viser temperaturen i enten Celsius eller Fahrenheit og måler fra -30 °C til 300 °C. Det store bakgrunnsbelyste LCD-displayet gir deg et raskt overblikk og med de tydelige touch-knappene stiller du enkelt inn hvilken temperatur du vil ha på råvaren.

Kontroller innsidetemperaturen fra din telefon

Med Austin and Barbeques app-tilkoblede termometer kan du kontrollere innsidetemperaturen fra din smarttelefon eller nettbrett samtidig som du omgås med dine gjester.

Ett perfekt grillresultat har aldri vært enklere. Koble termometeret til ditt trådløse nettverk og last ned appen som finnes til både iOS og Android-enheter. Termometeret har en rask responstid på mellom 4–6 sekunder og resultatet lagres i appen.

Last ned GrillSense:
App Store | Google Play

Profesjonell målepinne

Den profesjonelle målepinnen hjelper deg å oppnå det perfekte grillresultatet. Plasser målepinnen i den tykkeste delen av råvaren for å måle innsidetemperaturen.

Takket være det langsmale designet blir det et minimalt hull i kjøttet og forhindrer at det renner ut for mye kjøttsaft. Målepinnen er produsert i rustfritt stål og er lett å rengjøre.

Oppladbart batteri

AABQ WiFi Thermometer har ett oppladbart batteri med en kapasitet på 750 mA som lades med den medfølgende USB-kabelen. Termometerets basestasjon har en magnetisk bakside som gjør at du for eksempel kan feste den på grillens sidebord.

Egenskaper for Austin and Barbeque AABQ WiFi Food Thermometer

 • Dimensjoner: 87 x 80 x 34,5 mm
 • -30 °C til 300 °C
 • Måler i Celsius og Fahrenheit
 • LCD-display med bakgrunnsbelysning
 • Touch-knapper
 • Profesjonell målepinne
 • Rask responstid på 4–6 sekunder
 • WiFi-tilkobling
 • Kontroller innsidetemperaturen fra din smarttelefon via GrillSense-appen.
  Finnes for både iOS- og Android-enheter
 • Oppladbart batteri, 3,7 V/750 mA
 • Lades med den medfølgende Micro-USB-kabelen
  (USB-lader selges separat)
1006368 1006368 Austin and Barbeque Austin and Barbeque AABQ Wifi Food Thermometer EM2251 AABQ WiFi Food Thermometer er et perfekt hjelpemiddel får både grillentusiasten og hobbygrilleren som vil få til perfekte, grillede råvarer med optimal innsidetemperatur. Still inn ønsket innsidetemperatur på termometeret og stikk inn målepinnen i råvaren for å siden få beskjed når kjøttet har oppnådd den ønskede temperaturen. Du kan også koble termometeret til ditt WiFi og følge med på temperaturen via din smarttelefon gjennom en app - perfekt når du vil omgås med gjestene dine samtidig som du grillen den perfekte kjøttbiten. Termometeret viser temperaturen i enten Celsius eller Fahrenheit og måler fra -30 °C til 300 °C. Det store bakgrunnsbelyste LCD-displayet gir deg et raskt overblikk og med de tydelige touch-knappene stiller du enkelt inn hvilken temperatur du vil ha på råvaren. Kontroller innsidetemperaturen fra din telefon Med Austin and Barbeques app-tilkoblede termometer kan du kontrollere innsidetemperaturen fra din smarttelefon eller nettbrett samtidig som du omgås med dine gjester. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> Ett perfekt grillresultat har aldri vært enklere. Koble termometeret til ditt trådløse nettverk og last ned appen som finnes til både iOS og Android-enheter. Termometeret har en rask responstid på mellom 4–6 sekunder og resultatet lagres i appen. Last ned GrillSense:App Store | Google Play Profesjonell målepinne Den profesjonelle målepinnen hjelper deg å oppnå det perfekte grillresultatet. Plasser målepinnen i den tykkeste delen av råvaren for å måle innsidetemperaturen. Takket være det langsmale designet blir det et minimalt hull i kjøttet og forhindrer at det renner ut for mye kjøttsaft. Målepinnen er produsert i rustfritt stål og er lett å rengjøre. Oppladbart batteri AABQ WiFi Thermometer har ett oppladbart batteri med en kapasitet på 750 mA som lades med den medfølgende USB-kabelen. Termometerets basestasjon har en magnetisk bakside som gjør at du for eksempel kan feste den på grillens sidebord. Egenskaper for Austin and Barbeque AABQ WiFi Food Thermometer Dimensjoner: 87 x 80 x 34,5 mm-30 °C til 300 °CMåler i Celsius og FahrenheitLCD-display med bakgrunnsbelysningTouch-knapperProfesjonell målepinneRask responstid på 4–6 sekunderWiFi-tilkoblingKontroller innsidetemperaturen fra din smarttelefon via GrillSense-appen.Finnes for både iOS- og Android-enheterOppladbart batteri, 3,7 V/750 mALades med den medfølgende Micro-USB-kabelen(USB-lader selges separat) Steketermometer 1,8 16 169 NOK 169 NewCondition InStock
 1. Hjem og fritid
 2. Grill
 3. Grilltilbehør
 4. Steketermometer