Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Røykpistol som tilsetter røkt smak på maten

Austin and Barbeque AABQ Smoking box

  Art.nr: 1002612
 • Få smaken av grill hele året
 • Produserer kald røyk for alle typer mat
 • Stillegående
 • Batteridrevet

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Austin and Barbeque Smoking box

Bruk en røykepistol for å tilsette røkt smak på all type mat. Med Austin and Barbeque Smoking box er det enkelt å få smaken av grill på bare noen minutter, hele året igjennom, til og med for mat som ikke tilberedes i nærheten av ild og røyk. En bendbar røykeslange gir enkel og fleksibel håndtering.

Hva er en røykepistol?

Opprinnelig røkte man maten for å konservere den, men dagens røking skjer først og fremst for smaken skyld. En røykepistol er et utrolig lite og hendig apparat for å heve smaken på maten din på bare noen minutter, selv retter som vanligvis ikke tilberedes i nærheten av ild og røyk.

Det er nesten bare fantasien som setter grenser for hva du kan røke: kjøtt, kylling, sauser, grønnsaker, egg, fisk, ja til og med drinker kan få en røkt smak med en røykepistol. Hvorfor ikke røke maten din etter du har tilberedt den i en slow cooker? En røykepistol tilbereder ikke maten, men tilsetter kun røyksmaken i etterkant så tilberedning skjer som vanligst før man benytter seg av en røykepistol. Jo fetere mat, desto bedre tiltrekker maten seg røyksmaken.

Hvordan fungerer en røykepistol?

Selve røykepistolen er som en røykeboks som lager kald røyk som på en rask og enkel måte tilfører røyksmak til maten. Du lader pistolen med trespon eller røkeflis som finnes i ulike smaker/aromaer, tenner på og en liten åpning i røykepistolen gjør at røyken fra ilden ledes ut gjennom røykeslangen. Austin and Barbeque Smoking box har en 25 cm lang, bendbar røykeslange som gjør det enkelt å styre røyken dit du vil.

For å konsentrere røyken til maten din og ikke la alt for mye smak gå til spille(eller risikere at kjøkkenet blir helt røykfullt) så anbefales det at man stenger maten inne under et lokk eller i en pose der du leder inn røyken med slangen.

Egenskaper:

Austin and Barbeque røykepistol er et utrolig lite og kompakt verktøy for å skape grillfølelsen og røkt smak maten din. Den bærbare konstruksjonen gjør den lett å ta med seg eller lett å gjemme når den ikke brukes. Røykepistolen har en effektiv og stillegående motor som drives av fire AA-batterier (selges separat).

 • Mål: 35 x 35 x 155 mm
 • Vekt: 225 gram
 • Røykeslange: 250 mm
 • Med i pakken: røykepistol, røykeslange, bruksanvisning
1002612 1002612 Austin and Barbeque Austin and Barbeque AABQ Smoking box DY-SK300 Austin and Barbeque Smoking box Bruk en røykepistol for å tilsette røkt smak på all type mat. Med Austin and Barbeque Smoking box er det enkelt å få smaken av grill på bare noen minutter, hele året igjennom, til og med for mat som ikke tilberedes i nærheten av ild og røyk. En bendbar røykeslange gir enkel og fleksibel håndtering. Hva er en røykepistol? Opprinnelig røkte man maten for å konservere den, men dagens røking skjer først og fremst for smaken skyld. En røykepistol er et utrolig lite og hendig apparat for å heve smaken på maten din på bare noen minutter, selv retter som vanligvis ikke tilberedes i nærheten av ild og røyk. Det er nesten bare fantasien som setter grenser for hva du kan røke: kjøtt, kylling, sauser, grønnsaker, egg, fisk, ja til og med drinker kan få en røkt smak med en røykepistol. Hvorfor ikke røke maten din etter du har tilberedt den i en slow cooker? En røykepistol tilbereder ikke maten, men tilsetter kun røyksmaken i etterkant så tilberedning skjer som vanligst før man benytter seg av en røykepistol. Jo fetere mat, desto bedre tiltrekker maten seg røyksmaken. Hvordan fungerer en røykepistol? Selve røykepistolen er som en røykeboks som lager kald røyk som på en rask og enkel måte tilfører røyksmak til maten. Du lader pistolen med trespon eller røkeflis som finnes i ulike smaker/aromaer, tenner på og en liten åpning i røykepistolen gjør at røyken fra ilden ledes ut gjennom røykeslangen. Austin and Barbeque Smoking box har en 25 cm lang, bendbar røykeslange som gjør det enkelt å styre røyken dit du vil. For å konsentrere røyken til maten din og ikke la alt for mye smak gå til spille(eller risikere at kjøkkenet blir helt røykfullt) så anbefales det at man stenger maten inne under et lokk eller i en pose der du leder inn røyken med slangen. Egenskaper: Austin and Barbeque røykepistol er et utrolig lite og kompakt verktøy for å skape grillfølelsen og røkt smak maten din. Den bærbare konstruksjonen gjør den lett å ta med seg eller lett å gjemme når den ikke brukes. Røykepistolen har en effektiv og stillegående motor som drives av fire AA-batterier (selges separat). Mål: 35 x 35 x 155 mmVekt: 225 gramRøykeslange: 250 mmMed i pakken: røykepistol, røykeslange, bruksanvisning Grilltilbehør 3,8 11 99 NOK 99 NewCondition InStock
 1. Hjem og fritid
 2. Grill
 3. Grilltilbehør