Roterende grillspyd - det profesjonelle grilltilbehøret

Weber Rotisseri til 57 cm

  Art.nr: 172027
Roterende grillspyd fra Weber Original™ er det ultimate tilbehøret for deg som vil gjøre grillingen enda litt mer profesjonell. Med grillspydet roteres alle typer kjøtt som tres på - hele tiden mens du griller ved hjelp av en motor.

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

1 995,-

Delbetal fra 211,-/mnd Info

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Roterende grillspyd - tilbehøret for deg som vil grille ordentlig!
Vil du ha grillet and med sprøtt og godt skinn og saftig kjøtt eller fresende grillet og juicy kylling er det roterende grillspydet fra Weber Original™ det ultimate tilbehøret for deg. Med spydet roteres alle typer kjøtt under grillingen og du trenger ikke å tenke på å snu kjøttet underveis. Steken lager seg selv og blir garantert sprø og lekker uten å bli tørr. Du kan bruke tiden sammen med gjestene dine istedet. dette er et must for enhver grillentusiast.

Produktinformasjon
Produktet består av en forhøyingsring, spyd, gafler, motor og transformator for 220 volt
Kan grille alt fra mindre kyllinger til en hel stor kalkun
Passer til alle Webers brikettgriller på 57 cm


Tips og triks
Bruk grillspydet til desserten. Skrell en hel ananas og tre den på spydet. grill ananasen til den er lett gyllenbrun og server den i skiver med god vaniljeis til. Pensle ananasen med Webers Hot'n spicy saus før du trer den på et grillspyd sammen med f.eks fisk og skalldyr!
172027 Weber Weber Rotisseri til 57 cm 7494 Roterende grillspyd - tilbehøret for deg som vil grille ordentlig!Vil du ha grillet and med sprøtt og godt skinn og saftig kjøtt eller fresende grillet og juicy kylling er det roterende grillspydet fra Weber Original™ det ultimate tilbehøret for deg. Med spydet roteres alle typer kjøtt under grillingen og du trenger ikke å tenke på å snu kjøttet underveis. Steken lager seg selv og blir garantert sprø og lekker uten å bli tørr. Du kan bruke tiden sammen med gjestene dine istedet. dette er et must for enhver grillentusiast.ProduktinformasjonProduktet består av en forhøyingsring, spyd, gafler, motor og transformator for 220 voltKan grille alt fra mindre kyllinger til en hel stor kalkunPasser til alle Webers brikettgriller på 57 cmTips og triksBruk grillspydet til desserten. Skrell en hel ananas og tre den på spydet. grill ananasen til den er lett gyllenbrun og server den i skiver med god vaniljeis til. Pensle ananasen med Webers Hot'n spicy saus før du trer den på et grillspyd sammen med f.eks fisk og skalldyr! Grillutstyr 5 2 1995 NOK 1995 NewCondition InStock
  1. Hjem og fritid
  2. Grill
  3. Grilltilbehør
  4. Grillutstyr