Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Pizzasten - stek pizza på grillen

Weber Pizzasten m/alu bakplate rund

  Art.nr: 184439
Rund bakesten som gjør det enkelt å bake på grillen. Passer alle typer bakverk og gir pizzaen en herlig sprøhet. Bakeplaten i aluminium følger med og egner seg som et serveringsbrett.

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Pizzasten for å grille pizza og andre bakverk

Bruk sirkulær grillmetode når du griller pizza, da får du det perfekte utgangspunktet for en god, sprø bunn. Gjør brikettene klare i en grillstarter og, når de er rødglødende, fordel dem i en sirkel i bunnen av grillen langs grillens sider. Legg pizzasteinen midt på grillristen og varmen vil fordele seg jevnt over hele pizzaen.

Høydepunkter

 • Gir deg mulighet til å steke pizza på grillen
 • Gir pizzaen en herlig sprø bunn, akkurat som i steinovner
 • Kan brukes til å steke kaker, boller, brød og andre bakverk på grillen
 • Fremstilt i materialet kordieritt, som er svært bruddbestandig
 • Materialet blir raskt varmt
 • Bakeplaten i aluminium gjør det enkelt å bære pizza og andre bakverk til og fra grillen
 • Diameter: 36 cm

Lekker sprø pizza, akkurat som fra de italienske pizzabakerenes steinovner. Med en pizzasten kan du enkelt bake på din egen grill. Den varme pizzasteinen sikrer en helt spesiell sprøhet. Pizzasteinen gir deg også mulighet til å bake mange andre lekre retter på grillen.

184439 Weber Weber Pizzasten m/alu bakplate rund 17058 Pizzasten for å grille pizza og andre bakverk Bruk sirkulær grillmetode når du griller pizza, da får du det perfekte utgangspunktet for en god, sprø bunn. Gjør brikettene klare i en grillstarter og, når de er rødglødende, fordel dem i en sirkel i bunnen av grillen langs grillens sider. Legg pizzasteinen midt på grillristen og varmen vil fordele seg jevnt over hele pizzaen. Høydepunkter Gir deg mulighet til å steke pizza på grillen Gir pizzaen en herlig sprø bunn, akkurat som i steinovner Kan brukes til å steke kaker, boller, brød og andre bakverk på grillen Fremstilt i materialet kordieritt, som er svært bruddbestandig Materialet blir raskt varmt Bakeplaten i aluminium gjør det enkelt å bære pizza og andre bakverk til og fra grillen Diameter: 36 cm Lekker sprø pizza, akkurat som fra de italienske pizzabakerenes steinovner. Med en pizzasten kan du enkelt bake på din egen grill. Den varme pizzasteinen sikrer en helt spesiell sprøhet. Pizzasteinen gir deg også mulighet til å bake mange andre lekre retter på grillen. Grillutstyr 4,5 2 0 NOK 0 NewCondition Discontinued
 1. Hjem & Fritid
 2. Grill
 3. Grilltilbehør
 4. Grillutstyr