Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Bestikksett fra Weber

Weber Deluxe Place Setting 12 pcs

  Art.nr: 1010515
  • Seks gaffler og seks kniver
  • Tysk rustfritt stål
  • Håndtak med god vekt og balanse
  • Kan vaskes i oppvaskmaskinen

Internett

På lager

Denne varen selges kun på internett.

1 095,-

Delbetal fra 136,- Info

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Gjør det enklere å spise den god maten med disse gafflene og knivene i tysk rustfritt stål. De har en god tyngde, og eksepsjonell balanse med sklisikker grep. Knivene er skarpe og er enkle å skjære med, uten å trenge å ta for mye i. I pakken følger det med seks gaffler og seks kniver. De kan vaskes i oppvaskmaskinen. 

1010515 Weber Weber Deluxe Place Setting 12 pcs 17845 Gjør det enklere å spise den god maten med disse gafflene og knivene i tysk rustfritt stål. De har en god tyngde, og eksepsjonell balanse med sklisikker grep. Knivene er skarpe og er enkle å skjære med, uten å trenge å ta for mye i. I pakken følger det med seks gaffler og seks kniver. De kan vaskes i oppvaskmaskinen.  Grillutstyr 5 1 1095 NOK 1095 NewCondition InStock
  1. Hjem & Fritid
  2. Grill
  3. Grilltilbehør
  4. Grillutstyr