Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Weber grillstarter - få fyr på brikettene dine!

Weber Rapidfire Grillstarter

  Art.nr: 107129
 • Perfekt glødende briketter
 • Holder den perfekte mengden til 57 cm brikettgril
 • Raskere glødende kull

Internett

Ikke på lager. (Utgående modell)

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Weber Chimney Starter 7416

For en kullgrill er selve tenningen alfa og omega, og dette redskapet blir ditt viktigste tilbehør! Noen har en tendens til å bruke alt for mange briketter i grillen. Det er ingen fordel, men snarere en ulempe. Med færre briketter er det mye enklere å kontrollere varmen slik at du unngår å brenne maten og matlagingen blir mer økonomisk. 

Når det kommer til selve tenningen finnes det en sikker og feilfri måte å tenne brikettene på, nemlig med Weber Chimney Starter. Slik gjør du;

 • Fyll pipen med ønsket mengde briketter (ikke kull) (En full pipe passer til en 57cm kulegrill)
 • Legg 2-3 tennbriketter/opptenningsblokker på midten av grillristen. Tenn dem og sett Chimney Starteren over dem
 • La brikettene bli helt varme (ca. 25-30 minutter). Når brikettene som ligger øverst har blitt askegrå er det klart
 • Ta på grillhansker og tøm forsiktig brikettene på grillristen. Fordel dem utover slik du ønsker: Et jevnt lag over risten (direkte grilling), alle brikketene på en side (50/50 grilling), bare på sidene (indirekte grilling), eller legg dem i en sirkel langs risten (sirkulær grilling, til pizza og kake)

Lykke til med grillingen

107129 107129 Weber Weber Rapidfire Grillstarter 7416 Weber Chimney Starter 7416 For en kullgrill er selve tenningen alfa og omega, og dette redskapet blir ditt viktigste tilbehør! Noen har en tendens til å bruke alt for mange briketter i grillen. Det er ingen fordel, men snarere en ulempe. Med færre briketter er det mye enklere å kontrollere varmen slik at du unngår å brenne maten og matlagingen blir mer økonomisk.  Når det kommer til selve tenningen finnes det en sikker og feilfri måte å tenne brikettene på, nemlig med Weber Chimney Starter. Slik gjør du; Fyll pipen med ønsket mengde briketter (ikke kull) (En full pipe passer til en 57cm kulegrill)Legg 2-3 tennbriketter/opptenningsblokker på midten av grillristen. Tenn dem og sett Chimney Starteren over demLa brikettene bli helt varme (ca. 25-30 minutter). Når brikettene som ligger øverst har blitt askegrå er det klart Ta på grillhansker og tøm forsiktig brikettene på grillristen. Fordel dem utover slik du ønsker: Et jevnt lag over risten (direkte grilling), alle brikketene på en side (50/50 grilling), bare på sidene (indirekte grilling), eller legg dem i en sirkel langs risten (sirkulær grilling, til pizza og kake) Lykke til med grillingen Grillutstyr 4,9 76 199 NOK 199 NewCondition Discontinued
 1. Hjem og fritid
 2. Grill
 3. Grilltilbehør
 4. Grillutstyr