Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Keramisk gryte med lokk perfekt til langtidssteking

Weber Ceramic Casserole Dish

  Art.nr: 1010512
  • Mål: 42 x 22,5 cm
  • Ripebestandig keramikk
  • Kan vaskes i oppvaskmaskinen
  • Perfekt til stuing og gryteretter
  • Lokket holder på varmen

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Webers keramiske gryte er laget av høy kvalitet med sin ripebestandige, keramiske overflate. Gryta er det perfekte verktøyet når du lager mat, f.eks. stuing og gryteretter, og fungerer like bra i ovnen som på grillen. Den er veldig enkel å rengjøre da råvarene ikke setter seg fast. Formen kan vaskes i oppvaskmaskinen. 

1010512 1010512 Weber Weber Ceramic Casserole Dish 17888 Webers keramiske gryte er laget av høy kvalitet med sin ripebestandige, keramiske overflate. Gryta er det perfekte verktøyet når du lager mat, f.eks. stuing og gryteretter, og fungerer like bra i ovnen som på grillen. Den er veldig enkel å rengjøre da råvarene ikke setter seg fast. Formen kan vaskes i oppvaskmaskinen.  Grillutstyr 599 NOK 599 NewCondition InStock
  1. Hjem og fritid
  2. Grill
  3. Grilltilbehør
  4. Grillutstyr