Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

4 stk. grillspyd i rustfritt stål

Dangrill BBQ Skewer 4 pcs with sliding funktion

  Art.nr: 1010388
  • 4 stk.
  • Enkel å bruke
  • Lengde på 36 cm
  • Rustfritt stål

Internett

Ikke på lager. (Utgående modell)

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Med disse grillspydene har du muligheten til til å lage mat i mange forskjellige kombinasjoner. De er veldig enkle å rengjøre og kan derfor bruker om og om igjen. Et praktisk tilbehør som holder råvarene på plass og forhindrer dem å ramle av. 

Disse grillspydene er veldig praktiske da dem har skyvefunksjon som gjør at det er enkelt å få kjøtt, grønnsaker og annet både på og av spyden. 

1010388 1010388 Dangrill Dangrill BBQ Skewer 4 pcs with sliding funktion 87987 Med disse grillspydene har du muligheten til til å lage mat i mange forskjellige kombinasjoner. De er veldig enkle å rengjøre og kan derfor bruker om og om igjen. Et praktisk tilbehør som holder råvarene på plass og forhindrer dem å ramle av.  Disse grillspydene er veldig praktiske da dem har skyvefunksjon som gjør at det er enkelt å få kjøtt, grønnsaker og annet både på og av spyden.  Grillutstyr 4 1 59 NOK 59 NewCondition Discontinued
  1. Hjem og fritid
  2. Grill
  3. Grilltilbehør
  4. Grillutstyr