Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Stekeovn og grillhanske i svart semsket skinn

Dangrill BBQ Glove

  Art.nr: 1010401
  • Opptil 250°C
  • For høyrehånden
  • Komfortabel med god bevegelighet
  • Skinn med myk fiber
  • Standard EN407

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Grillhanske i svart semsket skinn med mykt fôr, som er perfekt for å gjøre grillmesteren komplett. Den beskytter opptil 250°C men vær oppmerksom på at hovedbeskyttelsen av produktet reduseres under bruk, dvs. jo lenger du holder en varm gjenstand, jo mer trenger varmen gjennom hansken i samsvar med EN-testresultatene.

Hansken er sertifisert i kategori II i samsvar med EU-forskriften per EN407: oktober 2017 om sikkerhetskrav for personlig verneutstyr. Hansken er testet i samsvar med standardene i henhold til EN 407 (varme).

1010401 1010401 Dangrill Dangrill BBQ Glove 86293 Grillhanske i svart semsket skinn med mykt fôr, som er perfekt for å gjøre grillmesteren komplett. Den beskytter opptil 250°C men vær oppmerksom på at hovedbeskyttelsen av produktet reduseres under bruk, dvs. jo lenger du holder en varm gjenstand, jo mer trenger varmen gjennom hansken i samsvar med EN-testresultatene. Hansken er sertifisert i kategori II i samsvar med EU-forskriften per EN407: oktober 2017 om sikkerhetskrav for personlig verneutstyr. Hansken er testet i samsvar med standardene i henhold til EN 407 (varme). Grillutstyr 4 1 99 NOK 99 NewCondition InStock
  1. Hjem og fritid
  2. Grill
  3. Grilltilbehør
  4. Grillutstyr