Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Hamburgerpresse for perfekte hamburgere

Austin and Barbeque AABQ Burger Press

  Art.nr: 1006362
  • Få alle hamburgerne i samme størrelse
  • Perfekt tilbehør til grillkvelden
  • Ø 105 x 30 mm

Internett

Forventet på lager: 04.03.2021
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Austin and Barbeque Burger Press gir deg muligheten til å lage perfekte hamburgere, fiskeburgere eller vegetar burgere samtidig som du slipper å bli skitten på fingrene. Plasser kjøttdeigen i valgfri mengde i hamburgerpressen og trykk til for å få jevnstor hamburgere som blir enkle å grille på en fantastisk sommerkveld. 

Perfekt for tilbereding av fylte hamburgere

Bruk hamburgerpressen for å lage fylte hamburgere og slipp grisete fingre og et ujevnt resultat. Form bunnen med hamburgerpressen før du videre fyller på med valgfritt fyll som for eksempel ost, løk eller bacon. Så forsegler du og trykker ned pressen for å få flotte hamburgere med fyll i midten. Til slutt er det bare å invitere venner og bekjente på profesjonelle og smaksrike hamburgere.

  • Dimensjoner: Ø 105 x 30 mm
1006362 1006362 Austin and Barbeque Austin and Barbeque AABQ Burger Press I-D001BA0162 Austin and Barbeque Burger Press gir deg muligheten til å lage perfekte hamburgere, fiskeburgere eller vegetar burgere samtidig som du slipper å bli skitten på fingrene. Plasser kjøttdeigen i valgfri mengde i hamburgerpressen og trykk til for å få jevnstor hamburgere som blir enkle å grille på en fantastisk sommerkveld.  Perfekt for tilbereding av fylte hamburgere Bruk hamburgerpressen for å lage fylte hamburgere og slipp grisete fingre og et ujevnt resultat. Form bunnen med hamburgerpressen før du videre fyller på med valgfritt fyll som for eksempel ost, løk eller bacon. Så forsegler du og trykker ned pressen for å få flotte hamburgere med fyll i midten. Til slutt er det bare å invitere venner og bekjente på profesjonelle og smaksrike hamburgere. Dimensjoner: Ø 105 x 30 mm Grillutstyr 4,7 7 29 NOK 29 NewCondition PreOrder
  1. Hjem og fritid
  2. Grill
  3. Grilltilbehør
  4. Grillutstyr