Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Rustfrie grillredskaper for grillmesteren

Austin and Barbeque AABQ BBQ Tool set

  Art.nr: 1006364
 • Grillredskap i fire deler i rustfritt stål
 • Inneholder tang, spade, pensel og gaffel
 • Håndtak i tre med opphengsbøyle
 • 45 cm lange

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Austin and Barbeque BBQ Tool Set er et firedelers sett med grillredskaper av høy kvalitet som er noe grillelskeren må ha. Redskapssettet inneholder grilltang, grillspade, grillpensel og en multifunksjonell grillgaffel som til og med kan brukes som kniv eller flaskeåpner, hvilket gir deg perfekte forutsetninger for en perfekt grillkveld.

Redskapene er laget i rustfritt stål og har behagelige trehåndtak med opphengsbøyle for smidig oppbevaring på grillens redskapskroker. AABQ BBQ Tools har en lengde på 45 cm så du slipper å ha fingrene i nærheten av grillristen. 

Egenskaper:

 • Redskapssett med tang, spade, pensel og gaffel
 • Materiale: Rustfritt stål
 • Trehåndtak med opphengsbøyle
 • Lengde: 45 cm
1006364 1006364 Austin and Barbeque Austin and Barbeque AABQ BBQ Tool set I-K202BJ1139 Austin and Barbeque BBQ Tool Set er et firedelers sett med grillredskaper av høy kvalitet som er noe grillelskeren må ha. Redskapssettet inneholder grilltang, grillspade, grillpensel og en multifunksjonell grillgaffel som til og med kan brukes som kniv eller flaskeåpner, hvilket gir deg perfekte forutsetninger for en perfekt grillkveld. Redskapene er laget i rustfritt stål og har behagelige trehåndtak med opphengsbøyle for smidig oppbevaring på grillens redskapskroker. AABQ BBQ Tools har en lengde på 45 cm så du slipper å ha fingrene i nærheten av grillristen.  Egenskaper: Redskapssett med tang, spade, pensel og gaffelMateriale: Rustfritt stålTrehåndtak med opphengsbøyleLengde: 45 cm Grillutstyr 2 1 99 NOK 99 NewCondition InStock
 1. Hjem og fritid
 2. Grill
 3. Grilltilbehør
 4. Grillutstyr