Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Premiumovertrekk til Weber Performer 57 cm

Weber Premium Grill Cover Performer

  Art.nr: 1006350
  • Premiumovertrekk i polyester
  • Passer til Weber Performer 57 cm
  • Beskytter mot vær og vind

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

1 069,-

Delbetal fra 134,-/mnd. Info

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Premiumovertrekk i slitesterk kvalitet fra Weber som passer perfekt til Performer kullgrill på 57 cm med sammenleggbart bord. Overtrekket er laget i 100% UV-beskyttet polyester som motvirker bleking og er vannavvisende for å beskytte grillen mot vær og vind. Grillovertrekket har et justerbart snøre som holder overtrekket på plass. 

1006350 1006350 Weber Weber Premium Grill Cover Performer 7145 Premiumovertrekk i slitesterk kvalitet fra Weber som passer perfekt til Performer kullgrill på 57 cm med sammenleggbart bord. Overtrekket er laget i 100% UV-beskyttet polyester som motvirker bleking og er vannavvisende for å beskytte grillen mot vær og vind. Grillovertrekket har et justerbart snøre som holder overtrekket på plass.  Grilltrekk 4,9 28 1069 NOK 1069 NewCondition InStock
  1. Hjem og fritid
  2. Grill
  3. Grilltilbehør
  4. Grilltrekk