Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Overtrekk til Performer Premium og Deluxe

Weber Overtrekk Performer Deluxe Premium

  Art.nr: 213085
  • Luksustrekk fra Weber
  • Passer Performer Premium og Performer Deluxe
  • Dekker bena ordentlig

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
1 049,-

Delbetal fra 132,-/mnd Info

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Weber Premiumovertrekk

Luksustrekk fra Weber som passer perfekt til Weber Performer Premium og Performer Deluxe. Dekker bena på rullevognen ordentlig.

Blir overtrekket skittent er det enkelt å rengjøre. Tørk av med en fuktig klut og det blir raskt rent igjen. Den medfølgende oppbevaringsposen kan gjemmes på innsiden av overtrekket med hjelp av en borrelås mens det brukes.

213085 Weber Weber Overtrekk Performer Deluxe Premium 7146 Weber PremiumovertrekkLuksustrekk fra Weber som passer perfekt til Weber Performer Premium og Performer Deluxe. Dekker bena på rullevognen ordentlig.Blir overtrekket skittent er det enkelt å rengjøre. Tørk av med en fuktig klut og det blir raskt rent igjen. Den medfølgende oppbevaringsposen kan gjemmes på innsiden av overtrekket med hjelp av en borrelås mens det brukes. Grilltrekk 3,3 112 1049 NOK 1049 NewCondition InStock
  1. Hjem og fritid
  2. Grill
  3. Grilltilbehør
  4. Grilltrekk