Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Grilltrekk til runde griller opp til 60 cm i diameter

Austin and Barbeque BQC 2.1 - 57 cm charcoal

  Art.nr: 1002176
  • Laget i tykk nylon
  • Vann- og UV-resistent
  • For opp til 60 cm griller
  • Beskytter mot vær og vind

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Austin and Barbeque BQC 2.1 er et grilltrekk til runde griller opp til 60 cm. Perfekt til deg som vil beskytte grillen mot regn, fukt, årstider og piskende vinder. Grilltrekket er laget i kraftig nylon som står i mot vann og UV-stråler. Lengst ned på overtrekket har du en innebygd snor så du kan spenne overtrekket så det sitter stødig mot grillen.

1002176 Austin and Barbeque Austin and Barbeque BQC 2.1 - 57 cm charcoal Austin and Barbeque BQC 2.1 er et grilltrekk til runde griller opp til 60 cm. Perfekt til deg som vil beskytte grillen mot regn, fukt, årstider og piskende vinder. Grilltrekket er laget i kraftig nylon som står i mot vann og UV-stråler. Lengst ned på overtrekket har du en innebygd snor så du kan spenne overtrekket så det sitter stødig mot grillen. Grilltrekk 4,8 14 199 NOK 199 NewCondition InStock
  1. Hjem og fritid
  2. Grill
  3. Grilltilbehør
  4. Grilltrekk