Vaskesvamp for rengjøring av rister og griller

Weber Svamp for rengjøring 2pk

  Art.nr: 1006342
  • 2-pakning
  • Bra absorpsjon
  • Grov side for rister og myk side for øvrige overflater
  • Beskytter fingre og negler
  • Ergonomisk grep

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Med Weber Sponge for Cleaning Tools får du to kraftige vaskesvamper med bra sugeeffekt for rask og effektiv rengjøring av både grillen og risten. Den robuste vaskesvampen av polyester har en ergonomisk passform som beskytter fingrene og neglene dine når du gjør grillen klar for neste grillaften. 

Bruk den grove siden av vaskesvampen for å rengjøre risten og den motsatte, fine, siden for å tørke bort søl og rester fra lokkets inn- og utside. Med Webers vaskesvamp forsvinner fett og matrester i en fei.

1006342 Weber Weber Svamp for rengjøring 2pk 17688 Med Weber Sponge for Cleaning Tools får du to kraftige vaskesvamper med bra sugeeffekt for rask og effektiv rengjøring av både grillen og risten. Den robuste vaskesvampen av polyester har en ergonomisk passform som beskytter fingrene og neglene dine når du gjør grillen klar for neste grillaften.  Bruk den grove siden av vaskesvampen for å rengjøre risten og den motsatte, fine, siden for å tørke bort søl og rester fra lokkets inn- og utside. Med Webers vaskesvamp forsvinner fett og matrester i en fei. Grillrengjøring 39 NOK 39 NewCondition InStock
  1. Hjem og fritid
  2. Grill
  3. Grilltilbehør
  4. Grillrengjøring