Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Eple-røkechunks perfekt for fisk, svin og fjærkre

Weber Apple Wood Chunks 1,5 kg

  Art.nr: 1010530
  • Mild og fruktig smak
  • For røyk-, gass- og kullgriller
  • 1,5 kg
  • For lange grillkvelder

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Weber Apple Wood Chunks er røkechunks med eplesmak. Det gir søt, kompakt og fruktig aroma, som passer  utmerket til fisk, svin og fjærkre. Røkechunks passer til lange grillkvelder mens røkeflis brukes vanligvis til kortsiktig matlaging. 

Gir god smak til kjøttet 

Ved å legge røkechunks eller røkeflis til grillen gjør maten mye bedre og brukes av alle dyktige grillentusiaster. Når du røker, fungerer treet som krydder. Smaken avhenger av hvilket tre du velger.  Just hickory er populær ved grilling av storfekjøtt, vilt og svinekjøtt, men brukes også mye til grilling av burgere, kalvekjøtt, kylling og laks.

1010530 Weber Weber Apple Wood Chunks 1,5 kg 17616 Weber Apple Wood Chunks er røkechunks med eplesmak. Det gir søt, kompakt og fruktig aroma, som passer  utmerket til fisk, svin og fjærkre. Røkechunks passer til lange grillkvelder mens røkeflis brukes vanligvis til kortsiktig matlaging.  Gir god smak til kjøttet  Ved å legge røkechunks eller røkeflis til grillen gjør maten mye bedre og brukes av alle dyktige grillentusiaster. Når du røker, fungerer treet som krydder. Smaken avhenger av hvilket tre du velger.  Just hickory er populær ved grilling av storfekjøtt, vilt og svinekjøtt, men brukes også mye til grilling av burgere, kalvekjøtt, kylling og laks. Grillkull, grillbriketter og røkflis 129 NOK 129 NewCondition InStock
  1. Hjem & Fritid
  2. Grill
  3. Grilltilbehør
  4. Grillkull, grillbriketter og røkflis