Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Grillpensel for påsmøring av marinade

Austin and Barbeque AABQ Silicone Brush

  Art.nr: 1006365
  • Silikonpensel
  • Jevn pensling av marinade og glasur
  • Lengde: 37,5 cm
  • Opphengsbøyle

Internett

Ikke på lager. (Utgående modell)

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Grillpensel fra Austin and Barbeque med en børste av silikon som tåler de høye temperaturene fra grillen. Bruk grillpenselen for påsmøring av marinader, glasur eller Barbeque-saus på biffen under grillingen. De varmetålelige børstene gir en jevnt pensling på råvarene og takket være det lange skaftet på 37,5 cm behøver du ikke uroe deg for å brenne fingrene. Grillpenselen har en opphengsbøyle for praktisk opphenging på en av grillens redskapskroker. 

1006365 1006365 Austin and Barbeque Austin and Barbeque AABQ Silicone Brush I-D600KA0462 Grillpensel fra Austin and Barbeque med en børste av silikon som tåler de høye temperaturene fra grillen. Bruk grillpenselen for påsmøring av marinader, glasur eller Barbeque-saus på biffen under grillingen. De varmetålelige børstene gir en jevnt pensling på råvarene og takket være det lange skaftet på 37,5 cm behøver du ikke uroe deg for å brenne fingrene. Grillpenselen har en opphengsbøyle for praktisk opphenging på en av grillens redskapskroker.  Grilltilbehør 5 2 19 NOK 19 NewCondition Discontinued
  1. Hjem og fritid
  2. Grill
  3. Grilltilbehør