Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Fire flametamers til Austin and Barebeque-grillen

Austin and Barbeque AABQ Original Flame Tamer

  Art.nr: 1006377
  • 4-pakning
  • Emaljerte for lang livstid
  • Passer til AABQ 3.1, 3.2, 3.3 og 4.1 Combo

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Fire stykker emaljerte flametamers som passer til Austin and Barbeque modellene 3.1, 3.2, 3.3 og 4.1 Combo. Perfekt i tilfelle noen av dine originale flametamers har blitt skadet - etter en enkel installasjon blir gassgrillen din som ny igjen.

Flametamers beskytter mot brann

En flametamer er en beskyttelsesplate som er plassert direkte over hver brenner. De sørger for at flammene ikke treffer råvarene direkte og på den måten skaper de en mer jevn og kontrollert varme. De beskytter også selve brennerne mot fett og kjøttsaft som drypper ned under grillingen. Når fettet og saftene treffer platene så skapes en aromatisk røyk og damp som gir råvarene en god smak.

Spesifikasjoner:

  • Emaljerte flametamers
  • 4-pakning
  • Passer til Austin and Barbeque AABQ 3.1, 3.2, 3.3 og 4.1 Combo
  • Dimensjoner: 351 x 120 x 33 mm
1006377 Austin and Barbeque Austin and Barbeque AABQ Original Flame Tamer GM2-204+1 Fire stykker emaljerte flametamers som passer til Austin and Barbeque modellene 3.1, 3.2, 3.3 og 4.1 Combo. Perfekt i tilfelle noen av dine originale flametamers har blitt skadet - etter en enkel installasjon blir gassgrillen din som ny igjen. Flametamers beskytter mot brann En flametamer er en beskyttelsesplate som er plassert direkte over hver brenner. De sørger for at flammene ikke treffer råvarene direkte og på den måten skaper de en mer jevn og kontrollert varme. De beskytter også selve brennerne mot fett og kjøttsaft som drypper ned under grillingen. Når fettet og saftene treffer platene så skapes en aromatisk røyk og damp som gir råvarene en god smak. Spesifikasjoner: Emaljerte flametamers4-pakningPasser til Austin and Barbeque AABQ 3.1, 3.2, 3.3 og 4.1 ComboDimensjoner: 351 x 120 x 33 mm Grilltilbehør 5 2 199 NOK 199 NewCondition Discontinued
  1. Hjem og fritid
  2. Grill
  3. Grilltilbehør