Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

To grillbørster med skrape og børste

Austin and Barbeque AABQ Cleaning brush 2pcs

  Art.nr: 1006421
  • 2-pk
  • Opphengsbøyle
  • For en ren og pen grillrist

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Austin and Barbeque Cleaning Brush er noe man må ha ved grillen for å sørge for at grillristen alltid er ren og pen mellom grillingene. Med grillbørstens slitesterke børste og skrape får du en skinnende ren grillrist i løpet av kort tid. Man bruker grillbørsten, for best resultat, rett etter at man er ferdig med grillingen sånn at grillrestene faller ned på det glødende kullet, alternativt en liten stund etter at grillen er tent og grillristen har varmet seg litt opp. Da løsner grillrestene lettere. 

Ha alltid grillbørsten i nærheten gjennom å for eksempel henge den på en av grillens redskapskroker. Forpakningen inneholder to stykker grillbørster.

OBS! Observer at du ikke skal bruke grillbørsten på emaljerte grillrister men kun på grillrister av rustfritt stål eller støpejernsrister. Emaljerte grillrister krever en mer skånsom rengjøring.

1006421 1006421 Austin and Barbeque Austin and Barbeque AABQ Cleaning brush 2pcs Austin and Barbeque Cleaning Brush er noe man må ha ved grillen for å sørge for at grillristen alltid er ren og pen mellom grillingene. Med grillbørstens slitesterke børste og skrape får du en skinnende ren grillrist i løpet av kort tid. Man bruker grillbørsten, for best resultat, rett etter at man er ferdig med grillingen sånn at grillrestene faller ned på det glødende kullet, alternativt en liten stund etter at grillen er tent og grillristen har varmet seg litt opp. Da løsner grillrestene lettere.  Ha alltid grillbørsten i nærheten gjennom å for eksempel henge den på en av grillens redskapskroker. Forpakningen inneholder to stykker grillbørster. OBS! Observer at du ikke skal bruke grillbørsten på emaljerte grillrister men kun på grillrister av rustfritt stål eller støpejernsrister. Emaljerte grillrister krever en mer skånsom rengjøring. Grilltilbehør 2,3 3 19 NOK 19 NewCondition InStock
  1. Hjem og fritid
  2. Grill
  3. Grilltilbehør