Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Stormsikker elektrisk lighter helt uten brennstoff

Andersson ECL 2.0 Electric lighter

  Art.nr: 1009335
 • Tenner ved hjelp av elektrisk lysbue
 • Pålitelig - funker til og med i storm
 • Innebygget oppladbart Li-Polymer-batteri
 • Kropp i aluminium
 • USB-kabel følger med

Internett

Forventet på lager: 04.06.2021
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Andersson elektriske lighter ECL 2.0 er et revolusjonerende produkt som erstatter gasslightere og fyrstikker. Den gjør at du enkelt kan tenne lys, bål, røkelse, gasskomfyrer og mye mer helt uten gass eller annet brennstoff. Smart, miljøvennlig og nytenkende!

Fleksibel elektrisk lighter

Denne elektriske lighteren er fleksibel. Det gir høy fleksibilitet og den presisjonen du ønsker. Alt i trygg avstand fra det som skal tennes.

Lades via USB-uttak

Denne elektriske lighteren har et innebygd, effektivt Polymer-batteri. Ved behov lader du den med den inkluderte USB-kabelen som du kobler i et vanlig USB-uttak. Når den er klar, kan den brukes om og om igjen.

Helt uten flamme og andre brennstoff

Anderssons elektriske lighter har ingen flamme og dermed risikerer du ikke å brenne deg når du bruker den. Det som skjer er at en elektrisk, kjempevarm lysbue kobles mellom to punkter og på den måten begynner det du skal tenne å brenne.

Med miljø og holdbarhet i tankene

Engangslightere kan virke praktiske og det har eksistert i alle tider. Dessverre er det lett å brenne seg på disse, i tillegg til at forbruket ikke er bra for miljøet. Men med en lighter som har et innebygd batteri kan du bruke den om og om igjen. Den dagen du bestemmer deg for at den har gjort sitt, leverer du den på gjenbruksstasjonen og på den måten er livssyklusen slutt.

Egenskaper for Andersson ECL 2.0 elektrisk lighter

 • Tenner ved hjelp av lysbue
 • Autostopp etter 10 sekunder
 • Beskyttende lokk ved avtrykkeren
 • Ladeindikator
 • Kropp i aluminium
 • 220 mAh Li-Polymer-batteri
 • 5V, <500 mAh - ladeport
 • 1-2 timer ladetid
 • 220 x 25 x 18 mm
 • 57 g
1009335 1009335 Andersson Andersson ECL 2.0 Electric lighter YL-A003 Andersson elektriske lighter ECL 2.0 er et revolusjonerende produkt som erstatter gasslightere og fyrstikker. Den gjør at du enkelt kan tenne lys, bål, røkelse, gasskomfyrer og mye mer helt uten gass eller annet brennstoff. Smart, miljøvennlig og nytenkende! Fleksibel elektrisk lighter Denne elektriske lighteren er fleksibel. Det gir høy fleksibilitet og den presisjonen du ønsker. Alt i trygg avstand fra det som skal tennes. Lades via USB-uttak Denne elektriske lighteren har et innebygd, effektivt Polymer-batteri. Ved behov lader du den med den inkluderte USB-kabelen som du kobler i et vanlig USB-uttak. Når den er klar, kan den brukes om og om igjen. Helt uten flamme og andre brennstoff Anderssons elektriske lighter har ingen flamme og dermed risikerer du ikke å brenne deg når du bruker den. Det som skjer er at en elektrisk, kjempevarm lysbue kobles mellom to punkter og på den måten begynner det du skal tenne å brenne. Med miljø og holdbarhet i tankene Engangslightere kan virke praktiske og det har eksistert i alle tider. Dessverre er det lett å brenne seg på disse, i tillegg til at forbruket ikke er bra for miljøet. Men med en lighter som har et innebygd batteri kan du bruke den om og om igjen. Den dagen du bestemmer deg for at den har gjort sitt, leverer du den på gjenbruksstasjonen og på den måten er livssyklusen slutt. Egenskaper for Andersson ECL 2.0 elektrisk lighter Tenner ved hjelp av lysbueAutostopp etter 10 sekunderBeskyttende lokk ved avtrykkerenLadeindikatorKropp i aluminium220 mAh Li-Polymer-batteri5V, &lt;500 mAh - ladeport1-2 timer ladetid220 x 25 x 18 mm57 g Grilltilbehør 4,7 7 99 NOK 99 NewCondition PreOrder
 1. Hjem og fritid
 2. Grill
 3. Grilltilbehør