Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Elektrisk grill fra Weber med robust design

Weber PULSE 2000

  Art.nr: 249599
 • 2200 W effekt
 • 49 x 39 cm grilloverflate
 • Anbefalt av Tek.no
 • Integrert iGrill-teknologi
 • Dobbel grillsone

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
7 990,-

Delbetal fra 711,-/mnd Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Weber Pulse 2000

Weber Pulse 2000 er en elektrisk grill for det moderne mennesket som passer ypperlig for deg med for eksempel balkong. Den har en god grilloverflate på 49 x 39 cm og har et høyt lokk, slik du kan grille en hel kylling eller stek. Innebygd iGrill-teknologi muliggjør mobilovervåket temperaturkontroll.

Weber Pulse 2000 fikk karakteren 8,5 av 10 i en test hos Tek.no.

Varmt anbefalt av Tek.no

Weber Pulse 2000 ble testet av Tek.no i mai 2018 og fikk karakteren 8,5/10. Her er noe av det som ble sagt om elgrillen:

«Weber imponerer med en elektrisk, appstyrt grill. Perfekt for balkongen midt i byen.»

«Med Pulse 2000 så viser Weber at elektriske griller faktisk kan være med på å måle krefter med gass- og kullgriller».

Dobbel grillsone

Grill forskjellig mat samtidig med to temperatursoner! Du kan grille en biff på høy varme på den ene siden av grillen mens tilbehøret grilles langsomt på lav varme på den andre siden. 

Digitalt termometer

En LED-skjerm fungerer som et digitalt termometer der du kan se grilltemperaturen. Dette garanterer at du får en nøyaktig avlesning av temperaturen i grillen. 

Statuslampe

Pulse-grillen har røde statuslamper på temperaturjusteringen som viser om grillen varmes opp og når den er klar for grilling. Den blå lampen blinker når justeringen er klar for å tilkobles med en Bluetooth-enhet, og veksler til fast lys når grillen er parret med enheten.

Høyt lokk

Weber Pulse 2000 har et høyt lokk så du kan grille en hel kylling eller stek.

Kabelskjuling

En innebygd kabelklemme på den høyre foten på grillen gjør at du enkelt skjule kabelen fra temperaturjusteringen til baksiden av grillen slik at den ikke vil være i veien.

Grease Management System - fettoppsamlingsystem

Fettoppsamlingsystemet gjør det enklere å fjerne fett og er utformet for å forhindre at det oppstår flammer på grunn av dette. De fettrestene som ikke fordampes renner ned i dryppeformen som står i dryppeboksen under grillen.

Innebygd iGrill-teknologi

Med den innebygde iGrill-funksjonen kan du trygt og rolig ta hånd om både grillen og gjestene. Temperaturmåleren settes i kjøttet slik at du kan overvåke temperaturen på maten og grillen fra andre siden av hagen eller fra kjøkkenet via Bluetooth til en smarttelefon eller nettbrett. I appen kan du se temperaturen på maten og temperaturen i grillen i realtid på din mobile enhet. Når du har lastet ned Weber iGrill-appen tilkobler du temperaturmålerne til grillen og setter dem inn i maten som skal grilles. Temperaturen vises i Celsius eller Fahrenheit i appen.

Avtakbare komponenter for enklere rengjøring

Grillristen, innsatsen og fettboksen kan tas av grillen for å forenkle rengjøringen. Innsatsen kan til og med vaskes i oppvaskmaskin.

Egenskaper

 • Doble grillsoner
 • Sentrert termometer
 • Grease Management System

Spesifikasjoner

 • 2200 W effekt
 • 49 x 39 cm grillflate
 • 65 x 45 cm bordflate
249599 249599 Weber Weber PULSE 2000 82010069 Weber Pulse 2000 Weber Pulse 2000 er en elektrisk grill for det moderne mennesket som passer ypperlig for deg med for eksempel balkong. Den har en god grilloverflate på 49 x 39 cm og har et høyt lokk, slik du kan grille en hel kylling eller stek. Innebygd iGrill-teknologi muliggjør mobilovervåket temperaturkontroll. Varmt anbefalt av Tek.no Weber Pulse 2000 ble testet av Tek.no i mai 2018 og fikk karakteren 8,5/10. Her er noe av det som ble sagt om elgrillen:«Weber imponerer med en elektrisk, appstyrt grill. Perfekt for balkongen midt i byen.»«Med Pulse 2000 så viser Weber at elektriske griller faktisk kan være med på å måle krefter med gass- og kullgriller». Dobbel grillsone Grill forskjellig mat samtidig med to temperatursoner! Du kan grille en biff på høy varme på den ene siden av grillen mens tilbehøret grilles langsomt på lav varme på den andre siden.  Digitalt termometer En LED-skjerm fungerer som et digitalt termometer der du kan se grilltemperaturen. Dette garanterer at du får en nøyaktig avlesning av temperaturen i grillen.  Statuslampe Pulse-grillen har røde statuslamper på temperaturjusteringen som viser om grillen varmes opp og når den er klar for grilling. Den blå lampen blinker når justeringen er klar for å tilkobles med en Bluetooth-enhet, og veksler til fast lys når grillen er parret med enheten. Høyt lokk Weber Pulse 2000 har et høyt lokk så du kan grille en hel kylling eller stek. Kabelskjuling En innebygd kabelklemme på den høyre foten på grillen gjør at du enkelt skjule kabelen fra temperaturjusteringen til baksiden av grillen slik at den ikke vil være i veien. Grease Management System - fettoppsamlingsystem Fettoppsamlingsystemet gjør det enklere å fjerne fett og er utformet for å forhindre at det oppstår flammer på grunn av dette. De fettrestene som ikke fordampes renner ned i dryppeformen som står i dryppeboksen under grillen. Innebygd iGrill-teknologi Med den innebygde iGrill-funksjonen kan du trygt og rolig ta hånd om både grillen og gjestene. Temperaturmåleren settes i kjøttet slik at du kan overvåke temperaturen på maten og grillen fra andre siden av hagen eller fra kjøkkenet via Bluetooth til en smarttelefon eller nettbrett. I appen kan du se temperaturen på maten og temperaturen i grillen i realtid på din mobile enhet. Når du har lastet ned Weber iGrill-appen tilkobler du temperaturmålerne til grillen og setter dem inn i maten som skal grilles. Temperaturen vises i Celsius eller Fahrenheit i appen. Avtakbare komponenter for enklere rengjøring Grillristen, innsatsen og fettboksen kan tas av grillen for å forenkle rengjøringen. Innsatsen kan til og med vaskes i oppvaskmaskin. Egenskaper Doble grillsonerSentrert termometerGrease Management System Spesifikasjoner 2200 W effekt49 x 39 cm grillflate65 x 45 cm bordflate Elektrisk grill 4,7 3 7990 NOK 7990 NewCondition InStock
 1. Hjem og fritid
 2. Grill
 3. Elektrisk grill