Pizzastein for sprø, ovnsbakte pizzaer rett på grillen

Austin and Barbeque AABQ Pizza stone

  Art.nr: 1006565
 • Kordierittstein (30 x 38 cm)
 • Tåler opptil 600 °C
 • Stekebrett i aluminium
 • Kan brukes både på grill og i stekeovn
 • Vekt: 2,5 kg

Internett

Ikke på lager. (Utgående modell)

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Med AABQ Pizza Stone kan du nyte fantastiske ovnsbakte pizzaer med en sprø bunn rett på grillen. Pizzasteinen er produsert i slitesterkt og robust kordierittstein, som fordeler varmen jevnt og sørger for at overflødig fukt fordamper fra deigen.

Plasser din hjemmelagde pizza på det inkluderte stekebrettet og stek pizzaen på den varme pizzasteinen. Pizzasteinen har dimensjonene 30 x 38 cm og kan brukes på kull- og gassgriller, elektriske griller og til og med i stekeovnen.

Noen foretrekker å bake pizzaen sin på et brett. Derfor er et brett også inkludert, slik at du har muligheten til å bake pizzaen din på måten du selv ønsker.

Sånn baker du en pizza på grillen

Grillen skal være ordentlig varm før du legger pizzaen på pizzasteinen. Bruker du en gassgrill eller elektrisk grill, skal du forberede grillen for direkte grilling, men bruker du en kullgrill er det indirekte grilling som gjelder.

Når pizzasteinen har fått riktig temperatur, legger du på stekeplaten med pizzaen på pizzasteinen og stenger lokket. Grilltiden varierer mellom 10–20 minutter.

Spesifikasjoner:

 • Pizzastein i kordieritt (tåler opptil 600 °C)
 • Stekeplate i aluminium
 • Mål: 30 x 38 cm
 • Vekt: 2,5 kg

OBS! La aluminiumsplaten avkjøle seg før du skyller den i kaldt vann.

1006565 Austin and Barbeque Austin and Barbeque AABQ Pizza stone JH-REAL Med AABQ Pizza Stone kan du nyte fantastiske ovnsbakte pizzaer med en sprø bunn rett på grillen. Pizzasteinen er produsert i slitesterkt og robust kordierittstein, som fordeler varmen jevnt og sørger for at overflødig fukt fordamper fra deigen. Plasser din hjemmelagde pizza på det inkluderte stekebrettet og stek pizzaen på den varme pizzasteinen. Pizzasteinen har dimensjonene 30 x 38 cm og kan brukes på kull- og gassgriller, elektriske griller og til og med i stekeovnen. Noen foretrekker å bake pizzaen sin på et brett. Derfor er et brett også inkludert, slik at du har muligheten til å bake pizzaen din på måten du selv ønsker. Sånn baker du en pizza på grillen Grillen skal være ordentlig varm før du legger pizzaen på pizzasteinen. Bruker du en gassgrill eller elektrisk grill, skal du forberede grillen for direkte grilling, men bruker du en kullgrill er det indirekte grilling som gjelder. Når pizzasteinen har fått riktig temperatur, legger du på stekeplaten med pizzaen på pizzasteinen og stenger lokket. Grilltiden varierer mellom 10–20 minutter. Spesifikasjoner: Pizzastein i kordieritt (tåler opptil 600 °C)Stekeplate i aluminiumMål: 30 x 38 cmVekt: 2,5 kg OBS! La aluminiumsplaten avkjøle seg før du skyller den i kaldt vann. Austin & Barbeque grilltilbehør 5 2 249 NOK 249 NewCondition Discontinued
 1. Hjem og fritid
 2. Grill
 3. Austin & Barbeque
 4. Austin & Barbeque grilltilbehør