Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

GPS-sporer for katter med liveoppdatering og virtuelt gjerde

Tractive IKATI - White

  Art.nr: 1010282
  • Oppdag kattens hemmelige liv
  • Opprett virtuelle gjerder
  • Plasshistorikk viser hvor katten har vært
  • Festes på halsbåndet
  • IPX7-sertifisert

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Opplev det hemmelige livet til katten din med denne GPS-sporeren som enkelt festes i kattens halsbånd. Du får sanntidsvarsler om hvor katten befinner seg og kan sette opp virtuelle gjerder som varsler deg når katten beveger seg utenfor det bestemte området. Du kan også se historikk over hvor katten din har vært i løpet av dagen. 

Hold øye med ditt mest nysgjerrige familiemedlem.

Innebygget oppladbart batteri

Det innebyggede oppladbare batteriet har en driftstid på to til fem dager, avhengig av hvor mye av tiden du overvåker kattens posisjon. IKATI veier bare 30 gram og passer i de fleste kattehalsbånd på markedet. IPX7-sertifiseringen garanterer at den fint overlever regnskurer.

Virtuelle gjerder hjelper deg å passe på at Pusur ikke stikker av.

Virtuelt gjerde

Det virtuelle gjerdet, Geofence, fungerer slik at du får et varsel på telefonen når katten din beveger seg utenfor et forhåndsspesifisert område.

Se hva pus gjør mens du er på jobb.

Livesporing

Livesporingen oppdateres i kartet hvert andre til tredje sekund og har ingen avstandsbegrensning. 

Hvor mange av naboene fórer katten din?

Plasshistorikk

Lurer du på hvor katten din har vært hele dagen? Med plasshistorikk kan du se på kartet hvor den har vært og hvor den har tilbragt mest tid.

La svigermor passe Felix mens du er på ferie.

Del posisjonen med familien

Hvis du velger et Premium-abonnement så kan du dele kattens posisjon med familie og venner. 

Du velger mellom Basic- og Premium-abonnement.

Tractive IKATI GPS-sporer for katter krever et månedsabonnement

Tractive IKATI benytter seg av mobilnettet for å sende GPS-posisjoner, og krever derfor et abonnement. Det finnes et Basic-abonnement og et Premium-abonnement å velge blant når du registrerer deg. Basic-abonnementet inkluderer GPS-tracking, ubegrenset livesporing og aktivitetsovervåking, og koster fra NOK 37,50 i måneden. Premium-abonnementet inkluderer flere funksjoner, som for eksempel familiedeling, dekning jorda rundt, ubegrenset stedhistorikk, GPS-dataeksport (gpx og kml) og Premium-support.
Les mer om de ulike abonnementene her. 

1010282 1010282 Tractive Tractive IKATI - White TRKAT1 Opplev det hemmelige livet til katten din med denne GPS-sporeren som enkelt festes i kattens halsbånd. Du får sanntidsvarsler om hvor katten befinner seg og kan sette opp virtuelle gjerder som varsler deg når katten beveger seg utenfor det bestemte området. Du kan også se historikk over hvor katten din har vært i løpet av dagen.  Innebygget oppladbart batteri Det innebyggede oppladbare batteriet har en driftstid på to til fem dager, avhengig av hvor mye av tiden du overvåker kattens posisjon. IKATI veier bare 30 gram og passer i de fleste kattehalsbånd på markedet. IPX7-sertifiseringen garanterer at den fint overlever regnskurer. Virtuelt gjerde Det virtuelle gjerdet, Geofence, fungerer slik at du får et varsel på telefonen når katten din beveger seg utenfor et forhåndsspesifisert område. Livesporing Livesporingen oppdateres i kartet hvert andre til tredje sekund og har ingen avstandsbegrensning.  Plasshistorikk Lurer du på hvor katten din har vært hele dagen? Med plasshistorikk kan du se på kartet hvor den har vært og hvor den har tilbragt mest tid. Del posisjonen med familien Hvis du velger et Premium-abonnement så kan du dele kattens posisjon med familie og venner.  Tractive IKATI GPS-sporer for katter krever et månedsabonnement Tractive IKATI benytter seg av mobilnettet for å sende GPS-posisjoner, og krever derfor et abonnement. Det finnes et Basic-abonnement og et Premium-abonnement å velge blant når du registrerer deg. Basic-abonnementet inkluderer GPS-tracking, ubegrenset livesporing og aktivitetsovervåking, og koster fra NOK 37,50 i måneden. Premium-abonnementet inkluderer flere funksjoner, som for eksempel familiedeling, dekning jorda rundt, ubegrenset stedhistorikk, GPS-dataeksport (gpx og kml) og Premium-support.Les mer om de ulike abonnementene her.  Friluftsliv 4 6 549 NOK 549 NewCondition InStock
  1. Hjem og fritid
  2. Friluftsliv