Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.
Nyhet

Tractive GPS-sporer for hunder

Tractive GPS DOG LTE

  Art.nr: 1016437
  • Sanntidssporing
  • Festes på halsbåndet
  • Virtuelt gjerde
  • Opptil fem dagers batteritid
  • Abonnementsavgift tilkommer

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Finn kjæledyret ditt enkelt med Tractive GPS DOG. Tractive GPS DOG er en robust og fullstendig vanntett sporingsenhet som skal festes til hundens halsbånd. Den skal synkroniseres med smarttelefonen din og deretter kan du veldig enkelt holde øye med hundens posisjon i sanntid. En alarm blir straks utløst på smarttelefonen din hvis hunden din forlater området. På denne måten vet du alltid hvor hunden din er og hvor den er på vei.

Oppdatert modell fra Tractive

GPS DOG LTE er en oppdatert modell som nå har videreutviklet funksjonalitet. Den bruker den nyeste LTE-teknologien for å støtte raskere nettverk og enda mer nøyaktig GPS-posisjonering.

Robust og fullstendig vanntett

Tractive GPS DOG LTE er robust og fullstendig vanntett, det vil si at den kan brukes selv når det regner. Den skal festes i hundens halsbånd og veier bare 50 gram.

Tractive GPS DOG LTE registrerer hundens dalige aktivitet og gir deg nyttig informasjon som hjelper deg med å holde hunden sunn og aktiv. Du kan også angi aktivitetsmål for hunden din i appen.

Utmerket batteritid

Fulladet batteri varer i opptil fem dager. Faktisk batteritid avhenger av signalstyrke og hvor mye trackeren brukes sammen med appen. Pakken inneholder en USB-A-kabel som lar deg lade GPS-trackeren din i en hvilken som helst USB-vegglader.

Virtuelt gjerde

Du kan stille inn et område der hunden din kan bevege seg fritt og trygt (for eksempel bakgården eller nabolaget), via Virtual Fence i Tractive GPS-appen. En alarm blir straks utløst på smarttelefonen din hvis kjæledyret ditt forlater området.

Du kan holde øye med hundens posisjon i sanntid via appen eller i en nettleser.

Abonnement med månedlig avgift

For å få tilgang til de grunnleggende funksjonene i appen legges det til et abonnementsgebyr på 45,- i måneden. For å få tilgang til alle funksjonene i appen, inkludert ubegrenset GPS-sporing med posisjonshistorikk og muligheten til å dele kjæledyrets posisjon med familie eller jaktlagkamerater, kreves et Premium-abonnement. Prisen på dette varierer avhengig av hvor lenge du velger å abonnere. Du finner oversikt over alle priser på Tractives hjemmeside.

1016437 1016437 Tractive Tractive GPS DOG LTE TRNJAWH Finn kjæledyret ditt enkelt med Tractive GPS DOG. Tractive GPS DOG er en robust og fullstendig vanntett sporingsenhet som skal festes til hundens halsbånd. Den skal synkroniseres med smarttelefonen din og deretter kan du veldig enkelt holde øye med hundens posisjon i sanntid. En alarm blir straks utløst på smarttelefonen din hvis hunden din forlater området. På denne måten vet du alltid hvor hunden din er og hvor den er på vei. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> Oppdatert modell fra TractiveGPS DOG LTE er en oppdatert modell som nå har videreutviklet funksjonalitet. Den bruker den nyeste LTE-teknologien for å støtte raskere nettverk og enda mer nøyaktig GPS-posisjonering. Robust og fullstendig vanntett Tractive GPS DOG LTE er robust og fullstendig vanntett, det vil si at den kan brukes selv når det regner. Den skal festes i hundens halsbånd og veier bare 50 gram. Tractive GPS DOG LTE registrerer hundens dalige aktivitet og gir deg nyttig informasjon som hjelper deg med å holde hunden sunn og aktiv. Du kan også angi aktivitetsmål for hunden din i appen. Utmerket batteritidFulladet batteri varer i opptil fem dager. Faktisk batteritid avhenger av signalstyrke og hvor mye trackeren brukes sammen med appen. Pakken inneholder en USB-A-kabel som lar deg lade GPS-trackeren din i en hvilken som helst USB-vegglader. Virtuelt gjerde Du kan stille inn et område der hunden din kan bevege seg fritt og trygt (for eksempel bakgården eller nabolaget), via Virtual Fence i Tractive GPS-appen. En alarm blir straks utløst på smarttelefonen din hvis kjæledyret ditt forlater området.Du kan holde øye med hundens posisjon i sanntid via appen eller i en nettleser. Abonnement med månedlig avgift For å få tilgang til de grunnleggende funksjonene i appen legges det til et abonnementsgebyr på 45,- i måneden. For å få tilgang til alle funksjonene i appen, inkludert ubegrenset GPS-sporing med posisjonshistorikk og muligheten til å dele kjæledyrets posisjon med familie eller jaktlagkamerater, kreves et Premium-abonnement. Prisen på dette varierer avhengig av hvor lenge du velger å abonnere. Du finner oversikt over alle priser på Tractives hjemmeside. Friluftsliv 499 NOK 499 NewCondition InStock
  1. Hjem og fritid
  2. Friluftsliv