Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

54 m lysslynge med 720 LED-lamper og varmhvitt lys

LED Lights 720 Outdoor Warm White

  Art.nr: 1012298
  • 54 m slynge + 3 m ledning
  • 720 stk LED-lamper
  • For innendørs- og utendørsbruk
  • Varm lysnyanse
  • IP44-klassifisert

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Lysslynge med 720 stk små energibesparende LED-lamper som sitter samlet på en 64 meter lang slynge. Med en IP44-klassifisert el-kontakt tåler lysslyngen både regn og snø og kan brukes både inne- og utendørs. Dekorer balkongen, verandaen, altanen eller fasaden, det varme hvite lyset gir en koselig belysning i vintermørket.

varmhvit lysslynge utendørs

Spesifikasjoner

Lysslyngen er 54 meter lang med 3 m ledning fra siste lyspunkt til kontakten. De 720 LED-lampene har varmhvitt lys og sitter med et mellomrom på 7,5 cm. Støpselet er IP44-klassifisert. Spar forpakningen for praktisk oppbevaring etter bruk. Lysslyngen har innebygd timerfunksjon.

1012298 Others LED Lights 720 Outdoor Warm White AX8401070 Lysslynge med 720 stk små energibesparende LED-lamper som sitter samlet på en 64 meter lang slynge. Med en IP44-klassifisert el-kontakt tåler lysslyngen både regn og snø og kan brukes både inne- og utendørs. Dekorer balkongen, verandaen, altanen eller fasaden, det varme hvite lyset gir en koselig belysning i vintermørket. Spesifikasjoner Lysslyngen er 54 meter lang med 3 m ledning fra siste lyspunkt til kontakten. De 720 LED-lampene har varmhvitt lys og sitter med et mellomrom på 7,5 cm. Støpselet er IP44-klassifisert. Spar forpakningen for praktisk oppbevaring etter bruk. Lysslyngen har innebygd timerfunksjon. Julebelysning og julepynt 299 NOK 299 NewCondition InStock
  1. Hjem og fritid
  2. Fint å ha hjemme
  3. Julebelysning og julepynt