Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Stemningsfull batteridrevet LED-julestjerne med timer

DAY Julstjärna Ø12 cm LED

  Art.nr: 1012522
  • LED-stjerne
  • 1,5 m ledning
  • Drives av 2x AA-batterier
  • Timerfunksjon
  • Gir koselig stemningslys

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Holder det ikke med å se «Reisen til julestjernen», du ønsker deg din helt egen stjerne? Denne batteridrevne LED-julestjerna har lavt strømforbruk og kan være et godt alternativ til å fly rundt i skogen og lete etter både Gulltopp og stjerna. På den måten kan du også unngå fæle grever og hekser. Stjerna drives av to AA-batterier.

Timerfunksjonen gjør at stjerna lyser i 6 timer fra den settes på, så er den av i 18 timer før den skrus på til samme tid som dagen før og lyser i nye 6 timer. En daglig sirkel av lys der, altså.

Bruker 2 AA-batterier (ikke inkludert).

1012522 1012522 DAY DAY Julstjärna Ø12 cm LED 70026 Holder det ikke med å se «Reisen til julestjernen», du ønsker deg din helt egen stjerne? Denne batteridrevne LED-julestjerna har lavt strømforbruk og kan være et godt alternativ til å fly rundt i skogen og lete etter både Gulltopp og stjerna. På den måten kan du også unngå fæle grever og hekser. Stjerna drives av to AA-batterier. Timerfunksjonen gjør at stjerna lyser i 6 timer fra den settes på, så er den av i 18 timer før den skrus på til samme tid som dagen før og lyser i nye 6 timer. En daglig sirkel av lys der, altså. Bruker 2 AA-batterier (ikke inkludert). Julebelysning og julepynt 2,8 5 49 NOK 49 NewCondition InStock
  1. Hjem og fritid
  2. Fint å ha hjemme
  3. Julebelysning og julepynt