Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.
Nyhet

3-pk sakser på 20, 15 og 14 cm

DAY Scissor Set 3pcs

  Art.nr: 1012992
  • Kjøkkensaks og to typer hobbysaks
  • Rustfritt stål
  • Passer både høyre- og venstrehendte
  • Tre usorterte farger

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Få ting er like irriterende som å mangle en saks når du trenger en. DAY Scissor Set består av tre sakser i forskjellige lengder til små og store klippejobber i husholdningen. Både kjøkkensaksa og de to hobbysaksene er laget av rustfritt stål og passer like både høyre- og venstrehendte.

Hobbysakser og kjøkkensaks til hjemmet, kontoret og kjøkkenet.

Settene er tilgjengelige i én av tre forskjellige farger og selges usortert på nett. Hvis du besøker oss i butikk, kan du selv velge mellom svart, lysegrå og blå, avhengig av lagerstatus.

Hver 3-pk inneholder:

  • 20 cm kjøkkensaks
  • 15 cm hobbysaks
  • 14 cm hobbysaks

1012992 DAY DAY Scissor Set 3pcs 74019 Få ting er like irriterende som å mangle en saks når du trenger en. DAY Scissor Set består av tre sakser i forskjellige lengder til små og store klippejobber i husholdningen. Både kjøkkensaksa og de to hobbysaksene er laget av rustfritt stål og passer like både høyre- og venstrehendte.Settene er tilgjengelige i én av tre forskjellige farger og selges usortert på nett. Hvis du besøker oss i butikk, kan du selv velge mellom svart, lysegrå og blå, avhengig av lagerstatus.Hver 3-pk inneholder:20 cm kjøkkensaks15 cm hobbysaks14 cm hobbysaks Fint å ha hjemme 39 NOK 39 NewCondition InStock
  1. Hjem og fritid
  2. Fint å ha hjemme