Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

4,6 m kabellås med innebygd alarm på 120 dB

Safe n Sound Wirelock with alarm 4,6 m

  Art.nr: 1010635
  • Innebygd alarm (120 dB)
  • 4,6 m lang og 4 mm tykk
  • Ute- og innendørsbruk
  • Alt fra kjøretøy til møbler og maskiner
  • Kompakt design

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

En smidig og bærbar kabellås med innebygd alarm på 120 dB, som begynner å skrike med én gang noen forsøker bryte eller kutte låsen. Medfølgende feste lar deg feste låsen på vegger, stolper eller på enheten du vil beskytte.


Denne kabellåsen gir deg muligheten til å sikre alt fra kjøretøy til møbler og maskiner. Trekk ledningen gjennom gjenstandene du ønsker du låse og fest i låseenheten, kabelen er festet rundt låseenheten når den ikke er i bruk, noe som gjør den enkel å bære.

1010635 Safe n Sound Safe n Sound Wirelock with alarm 4,6 m 6797 En smidig og bærbar kabellås med innebygd alarm på 120 dB, som begynner å skrike med én gang noen forsøker bryte eller kutte låsen. Medfølgende feste lar deg feste låsen på vegger, stolper eller på enheten du vil beskytte.Denne kabellåsen gir deg muligheten til å sikre alt fra kjøretøy til møbler og maskiner. Trekk ledningen gjennom gjenstandene du ønsker du låse og fest i låseenheten, kabelen er festet rundt låseenheten når den ikke er i bruk, noe som gjør den enkel å bære. Brannvern & Trygghet 399 NOK 399 NewCondition Discontinued
  1. Hjem & Fritid
  2. Brannvern & Trygghet