Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

MC / moped / sykkellås med innebygd alarm på 110 dB

Safe n Sound Cablelock with alarm 0,7 m

  Art.nr: 1010639
  • Innebygd aralm (120 dB)
  • Lengde: 70 cm
  • Stål
  • Ute- og innendørs bruk
  • Vekt: 700 g

Internett

Leveringstid ikke bekreftet
Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Safe'n'Sound Cablelock er en MC / moped / sykkellås med innebygd alarm på 110 dB, som begynner å skrike med engang noen prøver å bryte eller kutte låsen. Den kommer med et fleksibelt design som gjør det ekstremt enkelt å låse ulike objekter på bare et øyeblikk. Denne låsen drives av 2 x AAA-batterier (medfølger ikke).

1010639 Safe n Sound Safe n Sound Cablelock with alarm 0,7 m 1411 Safe'n'Sound Cablelock er en MC / moped / sykkellås med innebygd alarm på 110 dB, som begynner å skrike med engang noen prøver å bryte eller kutte låsen. Den kommer med et fleksibelt design som gjør det ekstremt enkelt å låse ulike objekter på bare et øyeblikk. Denne låsen drives av 2 x AAA-batterier (medfølger ikke). Brannvern & Trygghet 499 NOK 499 NewCondition Discontinued
  1. Hjem & Fritid
  2. Brannvern & Trygghet