Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

2-pakning med røykvarslere!

Nexa KD-134A 2-pcs

  Art.nr: 213739
  • 2-pakning
  • Alarmsignal: 85 dB
  • Diskret størrelse og utseende

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Nexa KD-134A x 2

En god og fungerende røykvarsler er en billig livsforsikring. Denne røykvarsleren fra anerkjente  Nexa reagerer på den livsfarlige røyken og varsler deg i tide. Den har en knapp for alarmtest og automatisk varsling ved lavt batterinivå.

Viktig å tenke på når det gjelder røykvarslere er at de plasseres i taket og helst midt i rommet, men minst 50 cm fra vegg. Dersom du har flere etasjer i husstanden bør en røykvarlser plasseres der trappen munner ut til den øvre etasjen. 

Teknisk informasjon

Anbefalt tilbehør

(5 stk)
  • 1000 g
  • Brenningsgrad: 4,5
  • 100 % arabicabønner

139,-

213739 Nexa Nexa KD-134A 2-pcs 13314 Nexa KD-134A x 2En god og fungerende røykvarsler er en billig livsforsikring. Denne røykvarsleren fra anerkjente  Nexa reagerer på den livsfarlige røyken og varsler deg i tide. Den har en knapp for alarmtest og automatisk varsling ved lavt batterinivå.Viktig å tenke på når det gjelder røykvarslere er at de plasseres i taket og helst midt i rommet, men minst 50 cm fra vegg. Dersom du har flere etasjer i husstanden bør en røykvarlser plasseres der trappen munner ut til den øvre etasjen. Teknisk informasjon Brannvern 4,6 8 119 NOK 119 NewCondition InStock
  1. Hjem & Fritid
  2. Brannvern & Trygghet
  3. Brannvern