Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Oppladbare AAA-batterier

Energizer Extreme AAA/NH12 800 4-pakning

  Art.nr: 239809
  • 4 stk
  • 800 mAh
  • NiMH-batteri

Internett

Leveringstid ikke bekreftet

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Energizer Extreme AAA/NH12 er en 4-pakning med oppladbare AA-batterier med en batterikapasitet på 800 mAh som er perfekt til strømkrevende produkter som digitalkameraer, leker og spillkontroller, men de fungerer fint å ha i trådløse gamingmus, lommelykter og klokker. Energizer Extreme gir opp til 6 ganger lenger levetid sammenlignet med vanlige alkaliske batterier. 

Energizer Extreme er verdens første batterier som er produsert  av 4% resirkulerte batterier som er bedre for miljøet. Batteriene leveres oppladet  slik at du kan begynne å bruke dem rett etter du har kjøpt de. 

239809 239809 Energizer Energizer Extreme AAA/NH12 800 4-pakning Energizer Extreme AAA/NH12 800 4-pack Energizer Extreme AAA/NH12 er en 4-pakning med oppladbare AA-batterier med en batterikapasitet på 800 mAh som er perfekt til strømkrevende produkter som digitalkameraer, leker og spillkontroller, men de fungerer fint å ha i trådløse gamingmus, lommelykter og klokker. Energizer Extreme gir opp til 6 ganger lenger levetid sammenlignet med vanlige alkaliske batterier.  Energizer Extreme er verdens første batterier som er produsert  av 4% resirkulerte batterier som er bedre for miljøet. Batteriene leveres oppladet  slik at du kan begynne å bruke dem rett etter du har kjøpt de.  Oppladbare batterier 4 1 149 NOK 149 NewCondition Discontinued
  1. Hjem og fritid
  2. Batteri
  3. Oppladbare batterier