Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

9 V litiumbatteri

Energizer Lithium 9v 1-pack

  Art.nr: 233400
  • 9 volt
  • Passer de fleste røykvarslere
  • Fungerer opp til 20% lenger
  • Lekkasjesikker

Internett

Ikke på lager. (Utgående modell)

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Energizer Lithium 9v 1-pakk er et litiumbatteri som passer til de fleste røykvarslere, leker, fjernkontroller til leker og mye mer. Energizer®-innovation har opp til 10 års lagringstid (ubrukt) og fungerer opp til 20% lenger i leker sammenlignet med Energizer MAX®-batterier. 

Hva er forskjellen mellom alkaliske batterier og litiumbatterier?

Et litiumbatteri koster noen kroner mer enn et alkalisk batteri, men den har også mer kraft og holder mye lenger. Forskjellen er størst i produkter som bruker mye strøm. Mens alkaliske batterier gradvis mister sin spenning holder litiumbatterier kraften nesten fullt hele tiden og dør mer plutselig. Dette betyr at en lommelykt lyser med (nesten) fullstendig styrke helt til slutten.

233400 233400 Energizer Energizer Lithium 9v 1-pack Energizer Lithium 9v 1-pack Energizer Lithium 9v 1-pakk er et litiumbatteri som passer til de fleste røykvarslere, leker, fjernkontroller til leker og mye mer. Energizer®-innovation har opp til 10 års lagringstid (ubrukt) og fungerer opp til 20% lenger i leker sammenlignet med Energizer MAX®-batterier.  Hva er forskjellen mellom alkaliske batterier og litiumbatterier? Et litiumbatteri koster noen kroner mer enn et alkalisk batteri, men den har også mer kraft og holder mye lenger. Forskjellen er størst i produkter som bruker mye strøm. Mens alkaliske batterier gradvis mister sin spenning holder litiumbatterier kraften nesten fullt hele tiden og dør mer plutselig. Dette betyr at en lommelykt lyser med (nesten) fullstendig styrke helt til slutten. Litiumbatteri 5 1 69 NOK 69 NewCondition Discontinued
  1. Hjem og fritid
  2. Batteri
  3. Litiumbatteri