Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

AC13-batterier til høreapparater

Rayovac AC13 extra advanced

  Art.nr: 234301
  • 6 batterier
  • 1,45 V
  • Helt uten kviksølv
  • Oppfyller alle krav til høreapparater

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Rayovac Extra Advanced er den nyeste generasjonen med kvikksølvfri høreapparatbatterier. Batteriene har AC13-størrelse med 1,45 volt. Den nye generasjonen har opp til 17 % mer kraft enn Rayovacs tidligere versjoner.

Tips for batteri til høreapparat

Vent minst ett minutt etter at du har tatt av beskyttelsestapen før du setter inn batteriet. Etter ett minutt blir batteriet aktivert av syre i luften.

234301 Rayovac Rayovac AC13 extra advanced 04606467416 Rayovac Extra Advanced er den nyeste generasjonen med kvikksølvfri høreapparatbatterier. Batteriene har AC13-størrelse med 1,45 volt. Den nye generasjonen har opp til 17 % mer kraft enn Rayovacs tidligere versjoner. Tips for batteri til høreapparat Vent minst ett minutt etter at du har tatt av beskyttelsestapen før du setter inn batteriet. Etter ett minutt blir batteriet aktivert av syre i luften. Batteri til høreapparat 5 5 39 NOK 39 NewCondition InStock
  1. Hjem og fritid
  2. Batteri
  3. Batteri til høreapparat