Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Sammenfoldbar paraply som beskytter mot værets krefter

Andersson Umbrella Black

  Art.nr: 1005330
  • Smart reflekskant gjør deg synlig i mørket
  • 76 cm i diameter
  • Åpnes med et knappetrykk

Internett

Kun i lagershop
Variant Svart
Svart
Mørk

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Med Andersson Umbrella behøver du aldri å gå ut i regnet og bli våt. En stor paraply som måler 76 cm fra kant til kant når den er slått ut og som er produsert i vanntett materiale trenger du aldri være redd for å bli bløt når regnet pøser ned.

Holdbart design

Andersson Umbrella åpnes ved hjelp av et knappetrykk og kommer med et gripevennlig håndtak. Paraplyen er delt opp i åtte deler for bedre holdbarhet. Andersson Umbrella er også laget med en smart og praktisk reflekskant sånn at du synes i mørket.

1005330 1005330 Andersson Andersson Umbrella Black 30'' 8 ribs black Med Andersson Umbrella behøver du aldri å gå ut i regnet og bli våt. En stor paraply som måler 76 cm fra kant til kant når den er slått ut og som er produsert i vanntett materiale trenger du aldri være redd for å bli bløt når regnet pøser ned. Holdbart design Andersson Umbrella åpnes ved hjelp av et knappetrykk og kommer med et gripevennlig håndtak. Paraplyen er delt opp i åtte deler for bedre holdbarhet. Andersson Umbrella er også laget med en smart og praktisk reflekskant sånn at du synes i mørket. Hjem og fritid 4,3 6 99 NOK 99 NewCondition Discontinued
  1. Hjem og fritid