Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Børstehoder med ulike barnevennlige motiver til Oral-B eltannbørster

Oral-B EB10 Kids 2-pack

  Art.nr: 103029
  • 2 børstehoder
  • Passer til Braun Oral-B tannbørster
  • Velg mellom ulike Disney-figurer
  • Ekstra myk bust

Internett

Ikke på lager. (Utgående modell)

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse


Pakke med to børstehoder til Braun Oral-B tannbørste D10 med ekstra myk bust  som er spesielt utformet for barn. Børstehalsen er dekorert med Disney-figurer.

Den mye busten gir en ytterst skånsom tannpuss, mens det lille hodet og kortere børstestråene passer perfekt til små munner. 

Børstehodene finner i et utvalg Disney-motiver som prinsesser, biler, Pluto og Minni.

NB! Ved bestilling i nettbutikken sender vi børstehoder med tilfeldig Disney-motiv.

103029 103029 Oral-B Oral-B EB10 Kids 2-pack 746249 Pakke med to børstehoder til Braun Oral-B tannbørste D10 med ekstra myk bust  som er spesielt utformet for barn. Børstehalsen er dekorert med Disney-figurer.Den mye busten gir en ytterst skånsom tannpuss, mens det lille hodet og kortere børstestråene passer perfekt til små munner. Børstehodene finner i et utvalg Disney-motiver som prinsesser, biler, Pluto og Minni. NB! Ved bestilling i nettbutikken sender vi børstehoder med tilfeldig Disney-motiv. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Tannbørstehoder 3,7 7 79 NOK 79 NewCondition Discontinued
  1. Helse og personlig pleie
  2. Tannpleie
  3. Tannbørstehoder