Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Tannbørstehoder CrossAction 8+2

Oral-B CrossAction 8+2ct

  Art.nr: 207508
  • Oral-B CrossAction tannbørstehoder
  • 10-pakk

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Oral-B CrossAction 8+2ct

Et av Oral-B's beste børstegoder, CrossAction, har presis vinkel som angriper plakk for å ta bort opp til 100% mer plakk enn en vanlig, manuell tannbørste. Formen på Oral-B CrossAction tannbørste har spesialdesignet bust for å komme til på de vanskeligste stedene og rengjøre på en optimal måte. De unike børstehodene når dypt inn mellom tennene for å ta bort plakk slik at munnen rengjøres på en vesentlig bedre måte enn ved bruk av en vanlig manuell tannbørste. Kompatibel med alle oscillerende/roterende børster.

Totalt 10 børstehoder.

207508 207508 Oral-B Oral-B CrossAction 8+2ct 105305 Oral-B CrossAction 8+2ct Et av Oral-B's beste børstegoder, CrossAction, har presis vinkel som angriper plakk for å ta bort opp til 100% mer plakk enn en vanlig, manuell tannbørste. Formen på Oral-B CrossAction tannbørste har spesialdesignet bust for å komme til på de vanskeligste stedene og rengjøre på en optimal måte. De unike børstehodene når dypt inn mellom tennene for å ta bort plakk slik at munnen rengjøres på en vesentlig bedre måte enn ved bruk av en vanlig manuell tannbørste. Kompatibel med alle oscillerende/roterende børster. Totalt 10 børstehoder. Tannbørstehoder 4,6 22 319 NOK 319 NewCondition Discontinued
  1. Helse og personlig pleie
  2. Tannpleie
  3. Tannbørstehoder