Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Tannbørstehoder CrossAction 4+1

Oral-B CrossAction 4+1ct

  Art.nr: 207510
  • Oral-B CrossAction tannbørstehoder
  • 5 børstehoder

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Oral-B CrossAction 4+1ct

Et av Oral-B's beste børstegoder, CrossAction, har presis vinkel som angriper plakk for å ta bort opp til 100% mer plakk enn en vanlig, manuell tannbørste. Formen på Oral-B CrossAction tannbørste har spesialdesignet bust for å komme til på de vanskeligste stedene og rengjøre på en optimal måte. De unike børstehodene når dypt inn mellom tennene for å ta bort plakk slik at munnen rengjøres på en vesentlig bedre måte enn ved bruk av en vanlig manuell tannbørste. Kompatibel med alle oscillerende/roterende børster.

Totalt 5 børstehoder.

207510 207510 Oral-B Oral-B CrossAction 4+1ct 105244 Oral-B CrossAction 4+1ct Et av Oral-B's beste børstegoder, CrossAction, har presis vinkel som angriper plakk for å ta bort opp til 100% mer plakk enn en vanlig, manuell tannbørste. Formen på Oral-B CrossAction tannbørste har spesialdesignet bust for å komme til på de vanskeligste stedene og rengjøre på en optimal måte. De unike børstehodene når dypt inn mellom tennene for å ta bort plakk slik at munnen rengjøres på en vesentlig bedre måte enn ved bruk av en vanlig manuell tannbørste. Kompatibel med alle oscillerende/roterende børster. Totalt 5 børstehoder. Tannbørstehoder 4,6 17 249 NOK 249 NewCondition InStock
  1. Helse og personlig pleie
  2. Tannpleie
  3. Tannbørstehoder