Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

6-pakning med tannbørstehodene CrossAction

Oral-B CrossAction 2+2+2

  Art.nr: 1008018
  • 6 stykker børstehoder
  • For Oral-B elektriske tannbørster
  • Når dypt mellom tennene
  • Vinklede børster
  • Fjerner plakk

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Oral-B CrossAction tannbørstehoder er designet for å nå dypt mellom tennene for en overlegen rengjøring til sammenligning med vanlige, manuelle tannbørster. Med perfekt vinklede børstestrå når du dypt mellom tennene og fjerner plakk. Oppdag en tannrengjøringsinnovasjon på nytt nivå fra Oral-B.

Oral-B CrossAction 2+2+2

Ett av Oral-B sine beste børstehoder, CrossAction, har nøyaktig vinkel som angriper plakk for å fjerne opptil 100% mer plakk enn en vanlig, manuell tannbørste. Formen på Oral-B CrossAction sitt tannbørstehode har spesielt designede børstestrå for å komme til overalt i munnen på en optimal måte. De unike stråene når dypt mellom tennene for å fjerne plakk og etterlate munnen din renere enn den hadde vært med en manuell tannbørste. Børstehodene er kompatible med alle oscillerende/roterende elektriske tannbørster.

Totalt 6 stykker børstehoder

1008018 1008018 Oral-B Oral-B CrossAction 2+2+2 162735 Oral-B CrossAction tannbørstehoder er designet for å nå dypt mellom tennene for en overlegen rengjøring til sammenligning med vanlige, manuelle tannbørster. Med perfekt vinklede børstestrå når du dypt mellom tennene og fjerner plakk. Oppdag en tannrengjøringsinnovasjon på nytt nivå fra Oral-B. Oral-B CrossAction 2+2+2 Ett av Oral-B sine beste børstehoder, CrossAction, har nøyaktig vinkel som angriper plakk for å fjerne opptil 100% mer plakk enn en vanlig, manuell tannbørste. Formen på Oral-B CrossAction sitt tannbørstehode har spesielt designede børstestrå for å komme til overalt i munnen på en optimal måte. De unike stråene når dypt mellom tennene for å fjerne plakk og etterlate munnen din renere enn den hadde vært med en manuell tannbørste. Børstehodene er kompatible med alle oscillerende/roterende elektriske tannbørster. Totalt 6 stykker børstehoder *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Tannbørstehoder 5 3 249 NOK 249 NewCondition InStock
  1. Helse og personlig pleie
  2. Tannpleie
  3. Tannbørstehoder