Tannbørste med innebygd trykksensor og BrushSync

Philips HX6806/04

  Art.nr: 1008634
  • 62 000 børstebevegelser per minutt
  • Varsler hvis du pusser for hardt
  • Driftstid: Opptil to uker
  • Ergonomisk design

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Philips Sonicare ProtectiveClean 4300 HX6806 / 04 gir deg skånsom rengjøring og friskere munn, og fjerner plakk langt mer effektivt enn en manuell tannbørste. Med 62 000 børstestrøk per minutt polerer den soniske børsten bort flekker på tenner og gjør dem hvitere. Tannbørsten varsler deg dessuten hvis du pusser for hardt.

Bedre plakkfjerning

Børstehodets buede form gir en vinkel som kommer enkelt til rundt i munnen, selv lengst bak i munnen. Børstehodets strå sitter veldig tett og gir deg en svært effektiv plakkfjerning.

Trygg og skrånsom

Du kan bruke Sonicares eltannbørster trygt og sikkert på regulering, fyllinger, kroner og fasader. En god tannpussrutine bidrar til å forhindre hull og forbedrer munnhelsen.

Elektrisk tannbørste med Sonicare-teknologi

Sonicare-teknologien Philips bruker i alle våre eltannbørster er inspirert av profesjonell tannpleie. Philips har forsket og utviklet munnpleieprodukter i over 20 år, og har 25 millioner fornøyde Sonicare-brukere over hele verden. Det unike med Sonicares teknologi er at den også når mellom tennene og under tannkjøttkanten, og de høyfrekvente svepende bevegelsene presser vannet og tannkremen mellom tennene.

Påminnelse

Alle børstehoder slites ut over tid. Men BrushSync-teknologien vet nøyaktig hvor lenge du har brukt børstehodet, og hvor hardt du har pusset. Når det er på tide å bytte børstehode, kommer det et lite lys på håndtaket, og du hører en kort pipelyd. Dermed kan du være trygg på at børstehodet gjør en god jobb og ikke skader emaljen på tennene dine.

Varsler hvis du pusser for hardt

Man er ofte ikke klar over at man pusser for hardt selv, men eltannbørsten Protective Clean gjør det. Hvis du presser for hardt mot tannkjøttet avgir tannbørsten en pulserende lyd som en påminnelse om å pusse mykere.

BrushSync 

BrushSync synkroniserer den elektriske tannbørsten med tannbørstehodet, slik at den enkelt kjenner når det er på tide å bytte tannbørstehodet.

Mykstart-program

Det kan ta litt tid å vende seg til følelsenv en ny eltannbørste. Derfor har vi skapt et mykstart-program som gir deg muligheten til å gradvis øke pusseeffekten de første 14 gangene du bruker den nye eltannbørsten.

Timer 

Philips QuadPacer informerer deg når du har brukt akkurat riktig tid på rengjøringen av hver del av munnen, mens vår Smartimer informerer deg om når du har børstet de to anbefalte to minuttene.

1008634 Philips Philips HX6806/04 HX6806/04 Philips Sonicare ProtectiveClean 4300 HX6806 / 04 gir deg skånsom rengjøring og friskere munn, og fjerner plakk langt mer effektivt enn en manuell tannbørste. Med 62 000 børstestrøk per minutt polerer den soniske børsten bort flekker på tenner og gjør dem hvitere. Tannbørsten varsler deg dessuten hvis du pusser for hardt. Bedre plakkfjerning Børstehodets buede form gir en vinkel som kommer enkelt til rundt i munnen, selv lengst bak i munnen. Børstehodets strå sitter veldig tett og gir deg en svært effektiv plakkfjerning. Trygg og skrånsom Du kan bruke Sonicares eltannbørster trygt og sikkert på regulering, fyllinger, kroner og fasader. En god tannpussrutine bidrar til å forhindre hull og forbedrer munnhelsen. Elektrisk tannbørste med Sonicare-teknologi Sonicare-teknologien Philips bruker i alle våre eltannbørster er inspirert av profesjonell tannpleie. Philips har forsket og utviklet munnpleieprodukter i over 20 år, og har 25 millioner fornøyde Sonicare-brukere over hele verden. Det unike med Sonicares teknologi er at den også når mellom tennene og under tannkjøttkanten, og de høyfrekvente svepende bevegelsene presser vannet og tannkremen mellom tennene. Påminnelse Alle børstehoder slites ut over tid. Men BrushSync-teknologien vet nøyaktig hvor lenge du har brukt børstehodet, og hvor hardt du har pusset. Når det er på tide å bytte børstehode, kommer det et lite lys på håndtaket, og du hører en kort pipelyd. Dermed kan du være trygg på at børstehodet gjør en god jobb og ikke skader emaljen på tennene dine. Varsler hvis du pusser for hardt Man er ofte ikke klar over at man pusser for hardt selv, men eltannbørsten Protective Clean gjør det. Hvis du presser for hardt mot tannkjøttet avgir tannbørsten en pulserende lyd som en påminnelse om å pusse mykere. BrushSync  BrushSync synkroniserer den elektriske tannbørsten med tannbørstehodet, slik at den enkelt kjenner når det er på tide å bytte tannbørstehodet. Mykstart-program Det kan ta litt tid å vende seg til følelsenv en ny eltannbørste. Derfor har vi skapt et mykstart-program som gir deg muligheten til å gradvis øke pusseeffekten de første 14 gangene du bruker den nye eltannbørsten. Timer  Philips QuadPacer informerer deg når du har brukt akkurat riktig tid på rengjøringen av hver del av munnen, mens vår Smartimer informerer deg om når du har børstet de to anbefalte to minuttene. Elektriske tannbørster 5 4 799 NOK 799 NewCondition InStock
  1. Helse og personlig pleie
  2. Tannpleie
  3. Elektriske tannbørster