Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Elektrisk tannbørste med trykksensor og BrushSync

Philips HX6800/04

  Art.nr: 1005363
  • Opptil to ukers batteritid
  • Innebygd trykksensor
  • Slankt, ergonomisk design
  • Bidrar til å redusere karies
  • Stort utvalg kompatible børstehoder

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Philips SonicCare ProtectiveClean 4300 HX6800 / 04 er en skånsom elektrisk tannbørste med ProtectiveClean for å gi deg friskere munn og hvitere tenner. Med denne elektriske tannbørsten kan du fjerne opp til 7x mer plakk enn med en vanlig tannbørste.

Sonisk teknologi

Det unike med Sonicares teknologi er at den også når mellom tennene og under tannkjøttkanten, og de høyfrekvente svepende bevegelsene presser vannet og tannkremen mellom tennene.

BrushSync-teknologi

BrushSync er en innebygd teknologi som oppdager hvilket børstehode du bruker. Hvis du for eksempel bytter til et DiamondClean-børstehode, stiller eltannbørsten seg inn automatisk på White-modus, som er spesielt effektiv med Diamondclean-børstehoder.

2 minutter timer

Philips QuadPacer informerer deg når du har brukt akkurat riktig tid på rengjøringen av hver del av munnen, mens vår Smartimer informerer deg om når du har børstet de to anbefalte to minuttene.

Innebygd trykksensor 

Man er ofte ikke klar over at man pusser for hardt selv, men eltannbørsten Protective Clean gjør det. Hvis du presser for hardt mot tannkjøttet avgir tannbørsten en pulserende lyd som en påminnelse om å pusse mykere.

Mykstart-program 

Det kan ta litt tid å vende seg til følelsenv en ny eltannbørste. Derfor har vi skapt et mykstart-program som gir deg muligheten til å gradvis øke pusseeffekten de første 14 gangene du bruker den nye eltannbørsten.

Sikker og skånsom på sensitive områder

Du kan bruke Sonicares eltannbørster trygt og sikkert på regulering, fyllinger, kroner og fasader. Regelbundet tannpuss bidrar til å forhindre hull og forbedrer munnhelsen.

1005363 1005363 Philips Philips HX6800/04 HX6800/04 Philips SonicCare ProtectiveClean 4300 HX6800 / 04 er en skånsom elektrisk tannbørste med ProtectiveClean for å gi deg friskere munn og hvitere tenner. Med denne elektriske tannbørsten kan du fjerne opp til 7x mer plakk enn med en vanlig tannbørste. Sonisk teknologi Det unike med Sonicares teknologi er at den også når mellom tennene og under tannkjøttkanten, og de høyfrekvente svepende bevegelsene presser vannet og tannkremen mellom tennene. BrushSync-teknologi BrushSync er en innebygd teknologi som oppdager hvilket børstehode du bruker. Hvis du for eksempel bytter til et DiamondClean-børstehode, stiller eltannbørsten seg inn automatisk på White-modus, som er spesielt effektiv med Diamondclean-børstehoder. 2 minutter timer Philips QuadPacer informerer deg når du har brukt akkurat riktig tid på rengjøringen av hver del av munnen, mens vår Smartimer informerer deg om når du har børstet de to anbefalte to minuttene. Innebygd trykksensor  Man er ofte ikke klar over at man pusser for hardt selv, men eltannbørsten Protective Clean gjør det. Hvis du presser for hardt mot tannkjøttet avgir tannbørsten en pulserende lyd som en påminnelse om å pusse mykere. Mykstart-program  Det kan ta litt tid å vende seg til følelsenv en ny eltannbørste. Derfor har vi skapt et mykstart-program som gir deg muligheten til å gradvis øke pusseeffekten de første 14 gangene du bruker den nye eltannbørsten. Sikker og skånsom på sensitive områder Du kan bruke Sonicares eltannbørster trygt og sikkert på regulering, fyllinger, kroner og fasader. Regelbundet tannpuss bidrar til å forhindre hull og forbedrer munnhelsen. Elektriske tannbørster 4,4 47 690 NOK 690 NewCondition InStock
  1. Helse og personlig pleie
  2. Tannpleie
  3. Elektriske tannbørster